Perełki wśród pojazdów |
Autor |
Wiadomość |
powidlo
Junior sędziwy

Bananów: 24 Wiek: 55 Dołączyła: 14 Lut 2014 Posty: 1282
|
Wysłany: 2014-02-16, 14:25 Perełki wśród pojazdów
|
|
|
Zakładam, bo mnie to interesuje, a nic o tym nie wiem.
Generalnie jako szara, przeciętna kobieta mam słabość do samochodów które mają gładki tyłek i po prostu wyglądają ładnie, zgrabnie i mają pewnie w środku same trociny Zastanawia mnie jednak to, które samochody kryją w sobie "bogate wnętrze", w sensie może i nie wyglądają, ale są np. bardzo funkcjonalne?
Zdjęcia, przykłady, propozycje?
Nie szukam, pytam z czystej ciekawości |
_________________ arytmia uczuć |
|
|
|
 |
Fajtula
Seo kameleo

Bananów: 32 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1905
|
Wysłany: 2014-06-08, 16:39
|
|
|
Nie siedzę w motoryzacji, ale kiedyś pewien książę zaraził mnie podnietą do Subaru Imprezy WRX.
Ależ proszę:
Swoją drogą, gdyby BMica nie była symbolem dziwkarstwa, pewnie już dawno namawiałabym facetów na taką zdobycz.
Porsche, niezmienne, od zawsze ma swój klimat.
No i ostatnie, cudo:
 |
_________________ Lubię siedzieć nisko, upadek nie jest wówczas tak niebezpieczny. |
|
|
|
 |
borcejn
Administrator Siorbię jerbę;)

Bananów: 15 Dołączył: 09 Lut 2014 Posty: 1510
|
Wysłany: 2014-06-08, 21:58
|
|
|
911 sobie kupię, jak zostanę szefem wszystkich szefów:
Ma super wnętrze i jest piekielnie nadsterowny (wiem, bo grałem w NFS V). |
|
 |
Calamity
Wiarygodny Killtacular

Bananów: 4 Dołączyła: 05 Kwi 2014 Posty: 100
|
Wysłany: 2014-10-14, 21:08
|
|
|
A ja, od czasów Need for Speed 2, jestem wielką fanką McLarena, mimo że to kiczowate auto i w zasadzie bezużyteczne
A jeśli chodzi o bardziej przyziemne marki, osiągalne dla przeciętnego śmiertelnika, to moim typem jest Jeep Liberty:
Mam do niego ogromny sentyment, a poza tym to kocham dźwięk silnika V6 (ach, benzyna 3.7 litra... schowajcie se do tyłka swoje TDI) |
_________________ It looks like I'm taking a break, really I'm just reloading. |
|
|
|
 |
Kettle
Przyjęty

Bananów: 3 Dołączył: 19 Wrz 2014 Posty: 88
|
Wysłany: 2014-10-14, 21:38
|
|
|
Hummer h3. Nie wiem czemu, ale od zawszę marzy mi się to auto :P Nawet w takim kolorze jak na obrazku :D
 |
_________________ When it's you and me
We don't need no one to tell us who to be |
|
|
|
 |
Afterlife
Wiarygodny foREVer

Bananów: 4 Dołączyła: 17 Maj 2014 Posty: 127
|
Wysłany: 2014-10-15, 06:26
|
|
|
Kettle napisał/a: | Hummer h3. Nie wiem czemu, ale od zawszę marzy mi się to auto :P Nawet w takim kolorze jak na obrazku :D
Obrazek |
Kiedyś też byłam za Hummerami, szkoda, że żeby sobie na niego pozwolić to trzeba przy okazji kupić kilka stacji benzynowych. Ale w sumie jak kogoś stać na samego Hummera, to dlaczego nie na jego utrzymanie?
U mnie faworyci to:
Ford Mustang Fastback 67'
Chevrolet Impala 67'
Ferrari Berlinetta 67'
Mam wielką słabość do rocznika 67. |
_________________ "Podnieś głowę i posmakuj odwagi. Upadek ze zaszczytów, przeklęty rycerz. Przyszedłem tu by cię zabić. Nie odejdę dopóki nie umrzesz. Morderstwo zrodzone z zemsty. Zamknąłem oczy moich braci dziś wieczorem..." |
|
|
|
 |
Fajtula
Seo kameleo

Bananów: 32 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1905
|
Wysłany: 2014-10-17, 22:15
|
|
|
Afterlife napisał/a: | Ford Mustang Fastback 67' |
Jooo, toż to klasyk. Mnie też się podoba, chyba nawet o wiele bardziej niż te, które podałam. Stare, nawet graty, mają swój klimat. |
_________________ Lubię siedzieć nisko, upadek nie jest wówczas tak niebezpieczny. |
|
|
|
 |
Bonda
Kumpel Kla wróciła !

Bananów: 12 Wiek: 55 Dołączyła: 14 Maj 2014 Posty: 297
|
Wysłany: 2014-12-08, 14:37
|
|
|
BMW 2002
Mustrang Gt 500
Chevrolet Corvette
I oczywiście poczciwa nysa, z mojego rodzinnego miasta w której są najlepsze imprezy w weekendowe noce !
 |
_________________ Karma działa następująco:
Akcja - reakcja.
Zbierzesz to, co posiałeś.
Wyjmiesz to, co włożyłeś.
Otrzymasz w zamian to, co dałeś. |
|
|
|
 |
lechleszek
Przybysz

|
Wysłany: 2019-06-25, 21:14
|
|
|
Porche, Ferrari to cudowne marki, których każde auto jest wyjątkowe. Z resztą co ja będę się w temacie rozpisywać skoro sami sobie z tego sprawę zdajecie, a co tych aut z klasy premium to polecam wam ciekawy artykuł: http://aldamotorsport.pl/...sowe-samochody/ , który opowiada o serwisie samochodowym zajmującym się właśnie autami z klasy premium. Moim skromnym zdaniem Panowie wykonują kawał dobrej roboty. |
|
|
|
 |
|