Wysłany: 2015-02-13, 14:29 WYNIKI LOSOWANIA - upominki na walentynki.
Rocznica COUT.PL -
wyniki losowania:
Gratulujemy wszystkim szczęśliwcom!
Instrukcje dalszego postępowania oraz regulaminy znajdziecie tutaj: http://cout.pl/viewtopic.php?t=840. W razie pytań i wątpliwości, proszę śmiało kontaktować się z Gazdą (można pisać w tym temacie).
Dużo prawdziwej miłości - nie tylko w Walentynki! :)
Super, biorąc pod uwagę Twoje zaangażowanie sporo się wykosztowałeś. Bardzo się cieszę, że tyle było nagród i tylu osobom udało się coś wygrać, jednak jestem zdziwiona, że do tej pory, oprócz Ramola, nikt nawet nie podziękował. Nieładnie, bobaski. To chyba mnie powinno być głupio, że tu napisałam. I jelczurrowi.
Bananów: 12 Wiek: 5099457 Dołączył: 06 Mar 2014 Posty: 395
Wysłany: 2015-02-14, 22:03
A ja wiedziałem, że biorę udział. Za wylosowanie i zaakcentowanie mojego nicku szczerze dziękuję, jednak doładowania nie potrzebuję gdyż mam telefon na abonament Więc albo na dobra forum przeznacz te 5zł, albo daj jakiemuś muzykowi na ulicy. Chyba, ze dla podwyższenia frekwencji postów, zrobimy temat o najtreściwszą prośbę o ów doładowanie
_________________ Nie jestem w stanie prowadzić... zaraz! Nie powinienem słuchać siebie samego, jestem kompletnie pijany!
Więc albo na dobra forum przeznacz te 5zł, albo daj jakiemuś muzykowi na ulicy.
Ojej, ale to zaraz rozbudzi instynkty charytatywne Strumieniowiczów Lepiej już skombinować jakiś numer koleżanki, która do Ciebie nie pisze, bo "nie ma nic na koncie". Piątak dla Usera to bardzo mało, można powiedzieć "symbolika", ale "dla forum" to już kropla w morzu potrzeb.
Wracam na forum po sesjowych emocjach a tu jeszcze większe emocje :D Bezcenne przeżycie! Teraz gala oskarowa już nie będzie miała dla mnie żadnego uroku :C
_________________ Rather be someone's shot of whiskey than everyone's cup of tea.
BeatBox napisał/a:
Czego brakuje Wam do pełni szczęścia?
cjelzurr napisał/a:
Bycia pierdolcem w mniejszym stopniu. To główny powód moich życiowych porażek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum