=== Strona Główna ===

SzukajUżytkownicyGrupy
RejestracjaZaloguj

Ogłoszenie 

Putin do łagru

MUREM ZA UKRAINĄ!

Poprzedni temat «» Następny temat
[Oddam] Zostały mi linuxy
Autor Wiadomość
borcejn
Administrator
Siorbię jerbę;)

Bananów: 15
Wysłany: 2014-04-20, 21:11   [Oddam] Zostały mi linuxy

Zostało mi trochę tłoczonych płyt Kubuntu / Ubuntu (w tym jedna edycja serwerowa) po polsku. Chętnie oddam za free. Są to wersje 9.10 i 10.04 do zaktualizowania przez menedżer aktualizacji (wersja serwerowa ma jeszcze wsparcie do 2015 roku). Nieużywane, stały w hermetycznym pudełku razem ze 150 innymi. Jeszcze pachną. Unikaty. :crazy:

Wysyłam przez paczkomaty (8,99 zł) albo pocztę polską (nie wiem, ile to teraz wychodzi - jakieś 5 zł).

powidlo 
Junior sędziwy

Bananów: 24
Wysłany: 2014-04-21, 10:50   

Oja :D szkoda ze mam netbuka, na nim simsy, bez stacji cd ale i tak bym sobie nie poradzila :crazy: niemniej jednak polecam, korzystalam z ubuntu przez cale studia mimo ze kompletnie sie na tym nie znam i bardzo sobie chwale. Moze wlasnie dlatego :crazy:

Fajtula 
Seo kameleo

Bananów: 32
Wysłany: 2014-04-21, 20:17   

Linuxa na razie nie chcę, ale może przy okazji rozszerzę temat.
Używałam kiedyś linuxa, dało się ogarnąć, ale jak już dziecko pół życia spędziło na windowsie to trudno, żeby chciało przestawić się na coś innego. Chwilowo nie chciałabym zmieniać, komputer potrzebny mi jest jako swego rodzaju gadżet, a nie miejsce pracy.
Gdybym wkręciła się w świat komputerów od strony technicznej, może widziałabym w zainstalowaniu linuxa jakiś sens. Nigdy nic nie wiadomo, dlatego na ten moment ani nie proszę, ani nie odmawiam. ;)

Odpowiedz do tematu