Ogłoszenie | Putin do łagru MUREM ZA UKRAINĄ!
 |
[Oddam] Zostały mi linuxy |
Autor |
Wiadomość |
borcejn
Administrator Siorbię jerbę;)

Bananów: 15 Dołączył: 09 Lut 2014 Posty: 1510
|
Wysłany: 2014-04-20, 21:11 [Oddam] Zostały mi linuxy
|
|
|
Zostało mi trochę tłoczonych płyt Kubuntu / Ubuntu (w tym jedna edycja serwerowa) po polsku. Chętnie oddam za free. Są to wersje 9.10 i 10.04 do zaktualizowania przez menedżer aktualizacji (wersja serwerowa ma jeszcze wsparcie do 2015 roku). Nieużywane, stały w hermetycznym pudełku razem ze 150 innymi. Jeszcze pachną. Unikaty.
Wysyłam przez paczkomaty (8,99 zł) albo pocztę polską (nie wiem, ile to teraz wychodzi - jakieś 5 zł). |
|
|
 |
powidlo
Junior sędziwy

Bananów: 24 Wiek: 55 Dołączyła: 14 Lut 2014 Posty: 1282
|
Wysłany: 2014-04-21, 10:50
|
|
|
Oja :D szkoda ze mam netbuka, na nim simsy, bez stacji cd ale i tak bym sobie nie poradzila niemniej jednak polecam, korzystalam z ubuntu przez cale studia mimo ze kompletnie sie na tym nie znam i bardzo sobie chwale. Moze wlasnie dlatego |
_________________ arytmia uczuć |
|
|
|
 |
Fajtula
Seo kameleo

Bananów: 32 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1905
|
Wysłany: 2014-04-21, 20:17
|
|
|
Linuxa na razie nie chcę, ale może przy okazji rozszerzę temat.
Używałam kiedyś linuxa, dało się ogarnąć, ale jak już dziecko pół życia spędziło na windowsie to trudno, żeby chciało przestawić się na coś innego. Chwilowo nie chciałabym zmieniać, komputer potrzebny mi jest jako swego rodzaju gadżet, a nie miejsce pracy.
Gdybym wkręciła się w świat komputerów od strony technicznej, może widziałabym w zainstalowaniu linuxa jakiś sens. Nigdy nic nie wiadomo, dlatego na ten moment ani nie proszę, ani nie odmawiam. ;) |
_________________ Lubię siedzieć nisko, upadek nie jest wówczas tak niebezpieczny. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
| |