Cytaty użytkowników. |
Autor |
Wiadomość |
The man
Starszy Kumpel Ecr. l'inf.

Bananów: 12 Wiek: 5099458 Dołączył: 06 Mar 2014 Posty: 395
|
Wysłany: 2014-06-07, 09:39 Cytaty użytkowników.
|
|
|
Jak w temacie.
Spodobał Wam się czyjś post, rozśmieszył do łez ,albo był trafny niczym Phil Taylor bądź po prostu dla połechtania czyjegoś ego Cytujmy tutaj naszych złotoustych czy tam złotopalcych [ ] strumieniowiczów.
A żeby nie było to zacznę, ale napiszę to w 'hide' ,niech Wasza ciekawość zmotywuje Was do rozpoczęcia zabawy i cytowania
≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡
Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- |
|
_________________ Nie jestem w stanie prowadzić... zaraz! Nie powinienem słuchać siebie samego, jestem kompletnie pijany! |
|
|
|
 |
Moniazgwiazdka
Starszy Kumpel

Bananów: 9 Dołączył: 18 Mar 2014 Posty: 390
|
Wysłany: 2014-06-07, 09:47
|
|
|
Napiszę coś, bo ciekawość mnie już zżera, a niestety nie mam nic ciekawego do napisana w tym temacie.
Typowy offtop / The man |
|
|
|
 |
V
Wiarygodny

Bananów: 9 Dołączył: 14 Maj 2014 Posty: 194
|
Wysłany: 2014-06-07, 10:46
|
|
|
miksero napisał/a: | Jeśli mieliście kiedyś owsiki w odbycie to to jest temat dla Was. |
|
|
|
|
 |
unreal
Koneser

Bananów: 21 Dołączyła: 12 Lut 2014 Posty: 423
|
Wysłany: 2014-06-07, 11:29
|
|
|
A też sobie ukryję. Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- |
|
_________________ Toż to absurd. |
|
|
|
 |
Fajtula
Seo kameleo

Bananów: 32 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1905
|
Wysłany: 2014-06-07, 21:18
|
|
|
Narasta ciekawość.
Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- |
|
_________________ Lubię siedzieć nisko, upadek nie jest wówczas tak niebezpieczny. |
|
|
|
 |
Epilogowa
Przyjęty Skrzypek na dachu.

Bananów: 2 Wiek: 55 Dołączyła: 16 Mar 2014 Posty: 84
|
Wysłany: 2014-06-07, 22:48
|
|
|
"Jak tak was czytam to zaczynam rozważać nałogowe jedzenie ryżu za niebezpieczniejsze od palenia."
~Amb. |
|
|
|
 |
Amb
Artificial Marvellous Brain

Bananów: 37 Dołączył: 18 Lut 2014 Posty: 1145
|
Wysłany: 2014-06-08, 13:28
|
|
|
Nie widząc co dodaliście boję się, że dodam coś co już było, ale co tam.
Cytat z mojego ulubionego forumowego filozofa, musiałabym chyba przytoczyć wszystkie posty, ale wybiorę jakiś jeden, jak zawsze trafiony w temat:
|
_________________ Lepiej żeby się ciebie bali niż mieliby cię za bardzo kochać |
|
|
|
 |
cjelzurr
Junior sędziwy ten

Bananów: 32 Wiek: 55 Dołączył: 13 Lut 2014 Posty: 712
|
Wysłany: 2014-06-08, 14:41
|
|
|
Swój ulubiony werset pism objawionych mam w podpisie. |
_________________ Dokąd jedzie ten tramwaj?
Indya napisał/a: | To, że media kłamią i manipulują jest tak oczywiste jak to, że Polacy noszą skarpetki do sandałów |
Amb napisał/a: | zna milion języków, ale nie wiem po co mu tyle, skoro jedyne słowa na wyrażenie tego, co zazwyczaj ma na myśli brzmią: "kurwa mać" |
|
|
|
|
 |
Indya
malagueña salerosa

Bananów: 30 Wiek: 33 Dołączyła: 21 Lut 2014 Posty: 1137
|
Wysłany: 2014-06-08, 14:49
|
|
|
|
|
|
|
 |
cjelzurr
Junior sędziwy ten

|
Wysłany: 2014-06-08, 16:32
|
|
|
MUSIAŁEM
|
Indya napisał/a: | To, że media kłamią i manipulują jest tak oczywiste jak to, że Polacy noszą skarpetki do sandałów |
Amb napisał/a: | zna milion języków, ale nie wiem po co mu tyle, skoro jedyne słowa na wyrażenie tego, co zazwyczaj ma na myśli brzmią: "kurwa mać" |
|
|
|
|
 |
Fajtula
Seo kameleo

|
Wysłany: 2014-06-08, 16:48
|
|
|
|
_________________ Lubię siedzieć nisko, upadek nie jest wówczas tak niebezpieczny. |
|
|
|
 |
aniulek

Bananów: 38 Wiek: 55 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1274
|
Wysłany: 2014-06-08, 17:58
|
|
|
|
_________________ Va'esse deireádh aep eigean, va'esse eigh faidh'ar. |
|
|
|
 |
powidlo
Junior sędziwy

Bananów: 24 Wiek: 55 Dołączyła: 14 Lut 2014 Posty: 1282
|
Wysłany: 2014-06-13, 11:41
|
|
|
Przestancie ukrywac wiadomosci, beda sie powtarzac. |
_________________ arytmia uczuć |
|
|
|
 |
cjelzurr
Junior sędziwy ten

|
Wysłany: 2014-06-13, 13:33
|
|
|
Jeszcze się nie powtórzyły, więc ryzyko jest znikome. Poza tym mamy tu do 20 ludków w bliskiej adoracji, większość już napisała posta w tym temacie - nie ma się czego bać! |
|
|
|
|
 |
Fajtula
Seo kameleo

|
Wysłany: 2014-06-15, 19:38
|
|
|
cjelzurr napisał/a: | Jeszcze się nie powtórzyły, więc ryzyko jest znikome. |
Wyjąłeś mi to z ust, jak Ty to robisz?
|
|
|
|
 |
|