Ogłoszenie | Putin do łagru MUREM ZA UKRAINĄ!
|
Konkurencja chce znać Nasze plany - zabraniam czytania! |
Chciałbym dostać niespodziankę |
Tak |
|
100% |
[ 5 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 5 |
Wszystkich Głosów: 5 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
borcejn
Administrator Siorbię jerbę;)
Bananów: 15 Dołączył: 09 Lut 2014 Posty: 1509
|
Wysłany: 2014-04-19, 00:57 Konkurencja chce znać Nasze plany - zabraniam czytania!
|
|
|
=== Poniższy post zdradza tajemnice Gazdy. Jeśli jesteś z konkurencji - nie możesz czytać dalej. ===
Specjalnie dla konkurencji (która daje nam bana w Google - dziękuję), podzieliłem temat na trzy sekcje - znaki $$$ rozpoczynają rzeczy istotne, znaki ??? mniej istotne, a znaki ... bardzo mało istotne. Zaoszczędziłoby to konkurencji czytania (kilku godzin), gdybym pozwolił jej czytać. Ale nie pozwoliłem. Hehe.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Stało się. Po dwóch miesiącach od rozpoczęcia pozycjonowania nasze forum jest już o krok od pierwszych miejsc na wybrane frazy. Tak trochę symbolicznie - zmartwychwstaliśmy!
Bez jaj. To dopiero początek. Objęliśmy szczyt, ale za jakiś czas (kilka dni / tydzień / miesiąc) spadniemy. Nie ma bata. Tak to już wyszukiwarki traktują "świeżaków". Zatem - żebyście się nie przejmowali - różne dziwactwa z tą pozycją będą się działy. Sytuacja ustabilizuje się dopiero za jakiś rok.
Wiem, że ta informacja była strasznie mało KOMERSZIAL, ale już gdzieś mówiłem - nie jesteśmy w 1% KOMERSZIAL.
Jak chcesz KOMERSZIAL, to idź sobie na forum, gdzie jest 60753570 postów i 80% napisał "ReklamekBoT".
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Póki jesteśmy wysoko, możemy spodziewać się napływających spamerów, spamerów i nowych użytkowników. Zatem - prawdopodobnie w najbliższym miesiącu - wybiorę jakichś moderatorów, coby stali na straży spokoju. Przy okazji ureguluję sprawę Ambasadorów. O zasługach nie zapominam. Po prostu musi minąć przyzwoity okres czasu, żeby obliczyć "średnią". Jakiś próg muszę ustalić. Przecież każdy z Was pomaga w mniejszym bądź większym stopniu. Wiadomo, że i tak wyjdzie niesprawiedliwie. W każdym razie zasługi KAŻDEGO znam i o nich nie zapominam. Bardzo, bardzo jest Wam forum wdzięczne i mnie osobiście też to cieszy. A teraz czas usystematyzować kilka spraw, zanim dostanę orgazmu. OCH. Za późno.
Ponieważ część z Was (co dwudziesty użytkownik!) pyta:
GDZIE REKLAMY? DLACZEGO NIE MA? CZY NIGDY NIE BĘDZIE REKLAM, NIE WIERZĘ? A ZA CO ADM UTRZYMUJE FORUM?
Odpowiadam kolejno:
1) Reklamy są tam, gdzie ich miejsce - u konkurencji.
2) Reklam nie ma, bo są brzydkie i zasłaniają.
3) Tak, nigdy nie będzie reklam.
4) Za pieniądze. Forum nie jest moim źródłem dochodu, można jeszcze zarabiać inaczej (np. ciałem). Jedni wydają pieniądze na samochody, drudzy na węgiel aktywny, a ja na forum - co w tym takiego dziwnego?
Inne pytania:
CZY FORUM BĘDZIE LUŹNE ZAWSZE? BO Z TYMI PROWOKATORAMI TO SIĘ NIE DA ŻYĆ!
Odpowiadam: forum będzie takie, jakie chcecie. Jeśli przyjdzie Wam do głowy któregoś dnia zamknąć wszystkie głupie tematy i zbanować ludzi poniżej określonego progu ilorazu inteligencji, to tak zrobimy (nawet, jeśli Gazda znajdzie się pod progiem). A gdy już odkryjecie, że to bez sensu i niczego nie rozwiązuje, pomogę Wam wrócić na jedyną słuszną drogę (o ile mnie odbanujecie. Odbanujecie, prawda?).
CZY TE TEKSTY JESZCZE PISAĆ CZY NIE? BO JA MAM TAKIE, ALE TROCHĘ GŁUPIE
Odpowiadam: jak głupie, to wspaniale! Teksty, historyjki, bajki, recenzje na temat naszego forum etc. proszę mi podsyłać na PW. Zachęcam również do umieszczania linków, choćby malutkich, na Waszej stronie. Takie linki naprawdę bardzo pomagają. Ponadto macie szansę "złapać" jakiegoś użytkownika i zarobić symboliczne dwa złote. Zachęcam, acz wiem, że nawet najmniejszy link to forma reklamy, za którą nikt Wam nie zapłaci (pomijając ewentualne rejestracje). Ponadto, chcąc nie chcąc, identyfikujecie się jakoś z tym miejscem, dajecie na siebie namiary - to może być (dla niektórych) mało komfortowe. Ale zachęcam! Opłaca się.
..........................................................................................................................................
A Teraz, w nagrodę za przeczytanie informacji ledwo mieszczących się na kartce formatu A4, zrobię Wam jednak ten mały komerszial - ku pokrzepieniu serc. Że - co prawda - drogi przed nami jeszcze kawał, ale za nami już też bardzo ładny odcinek. Jedźmy dalej i dawajmy czadu, młodzieżowo, je, je! Dziękujemy! I wesołych Świąt! Gazda, Gazda, Jazda!
Ach! Przypomniałem sobie, że bardzo serdecznie zapraszam AVEYRON.
Uznałem, że to na tyle ważne, żeby to tutaj zamieścić, w tym sprawozdaniu.
Tak mi specjaliści od pijaru poradzili. A poważnie: zapraszam ją, bo wg mnie ciekawą dziewczyną jest (trochę antyreklamę zrobiłem, ale)! Jest inteligentnym kawałkiem dziołchy i fakt, że trochę jej zazdroszczę wielu rzeczy.
PS Podpiszę się odręcznie po arabsku, żeby konkurencja mogła łatwiej podrobić mój podpis i podanie o zmianę hasła do serwerowni:
PPS przepraszam! Postaram się, żeby następnym razem (za kwartał) wiadomość była dłuższa i bardziej administratorsko - podniosła. I będę używał mądrych słów z Wikipedii, np. dętologia.
A teraz wreszcie obiecany komerszial:
Wartość Cout'a od 16 marca wzrosła 26-krotnie!
Nasza strona jest szybsza od 93% innych stron!
Forum ma tylko 4 błędy składni HTML!
(wynikają one tylko z zastosowania pewnych sztuczek z HTML5)
Forum przestrzega 9 zasad Google!
Prawda, że się zgadza?
W górę Cout, w górę!
[ Dodano: 2014-04-19, 01:57 ]
I konkurencji przypominam, że używam Windowsa XP bez antywirusa! |
|
|
Indya
malagueña salerosa
Bananów: 30 Wiek: 33 Dołączyła: 21 Lut 2014 Posty: 1137
|
Wysłany: 2014-04-20, 22:18
|
|
|
Borcejn napisał/a: | Forum nie jest moim źródłem dochodu, można jeszcze zarabiać inaczej (np. ciałem) |
Wydało się |
|
|
|
|
Stary Ramol
Kumpel
Bananów: 12 Wiek: -1307 Dołączył: 14 Lut 2014 Posty: 276
|
Wysłany: 2014-04-21, 12:52
|
|
|
Borcejn napisał/a: | Prawda, że się zgadza? | A po wpisaniu 'Borcejn' jako pierwsze wyskakuje to:
Prze chuj.
Weź zrób, żeby po wpisaniu "Stary Ramol" wyskoczył Jack Nicholson, dobra? |
|
|
|
|
Fajtula
Seo kameleo
Bananów: 32 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1905
|
Wysłany: 2014-04-21, 17:50
|
|
|
A gdzie niespodzianka? :C |
_________________ Lubię siedzieć nisko, upadek nie jest wówczas tak niebezpieczny. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
| |