=== Strona Główna ===

SzukajUżytkownicyGrupy
RejestracjaZaloguj

Ogłoszenie 

Putin do łagru

MUREM ZA UKRAINĄ!

Poprzedni temat «» Następny temat
Pedały bojkotują Firefoxa. Konserwatyści przyłączają się.
Autor Wiadomość
borcejn
Administrator
Siorbię jerbę;)

Bananów: 15
Wysłany: 2014-04-17, 12:26   Pedały bojkotują Firefoxa. Konserwatyści przyłączają się.

Lesby i pedały srają na Lisa.

Narodowcy.net.pl napisał/a:
Powodem fanaberii gejów i lesbijek nie jest jednak wykształcenie czy owoce pracy Eicha a jego poglądy. Eich był zwolennikiem tzw. "8 propozycji", projektu który zakładał zdefiniowanie w stanowej konstytucji Kalifornii małżeństwa jako "związku mężczyzny i kobiety". [...] Pederaści nawołują więc do bojkotu przeglądarki oraz "przejścia" na przyjazne wobec nich Google Chrome oraz Internet Explorer.

A teraz słoiki bojkotują Firefox'a za to, że Pan Eich odszedł ze stanowiska. :crazy:

Wirtualna Polska napisał/a:
Protesty popierają oczywiście konserwatywni aktywiści i prawicowe media. Do bojkotu Firefoksa namawia Krajowa Organizacja na Rzecz Małżeństwa (to właśnie tę organizację Eich wsparł kwotą 1000 dolarów), serwis TruthRevolt i wiele innych prawicowych portali informacyjnych.

Co sądzicie o całej sprawie? Nie jest to trochę tragikomiczne?

Amb
Artificial Marvellous Brain

Bananów: 37
Wysłany: 2014-04-17, 17:12   

Dla mnie zabawne, zwłaszcza gdy słyszę z ust informatyka, że chyba zrezygnuje z Firefoxa, bo prezes coś zrobł, a według mnie używanie programu powinno zależeć od jego działania, a nie poglądów twórcy.

cjelzurr 
Junior sędziwy
ten

Bananów: 32
Wysłany: 2014-04-18, 22:42   

Na takie głupoty naprawdę szkoda dobierania mądrych słów. Żal mi tej Ameryki, przecież obecne pokolenie nie zasługuje na status supermocarstwa.

Indya napisał/a:
To, że media kłamią i manipulują jest tak oczywiste jak to, że Polacy noszą skarpetki do sandałów

Amb napisał/a:
zna milion języków, ale nie wiem po co mu tyle, skoro jedyne słowa na wyrażenie tego, co zazwyczaj ma na myśli brzmią: "kurwa mać"

Indya 
malagueña salerosa

Bananów: 30
Wysłany: 2014-04-19, 19:54   

Śmieszne, że niby dorośli ludzie robią takie szopki. I w ogóle, że świat nie ma do siebie dystansu i z każdej pierdoły trzeba zrobić problem zamiast się wszyscy nawzajem kochać i żyć przyjaźnie do siebie nastawieni i szczęśliwi...

Odpowiedz do tematu