Pedały bojkotują Firefoxa. Konserwatyści przyłączają się. |
Autor |
Wiadomość |
borcejn
Administrator Siorbię jerbę;)
Bananów: 15 Dołączył: 09 Lut 2014 Posty: 1509
|
Wysłany: 2014-04-17, 12:26 Pedały bojkotują Firefoxa. Konserwatyści przyłączają się.
|
|
|
Lesby i pedały srają na Lisa.
Narodowcy.net.pl napisał/a: | Powodem fanaberii gejów i lesbijek nie jest jednak wykształcenie czy owoce pracy Eicha a jego poglądy. Eich był zwolennikiem tzw. "8 propozycji", projektu który zakładał zdefiniowanie w stanowej konstytucji Kalifornii małżeństwa jako "związku mężczyzny i kobiety". [...] Pederaści nawołują więc do bojkotu przeglądarki oraz "przejścia" na przyjazne wobec nich Google Chrome oraz Internet Explorer. |
A teraz słoiki bojkotują Firefox'a za to, że Pan Eich odszedł ze stanowiska.
Wirtualna Polska napisał/a: | Protesty popierają oczywiście konserwatywni aktywiści i prawicowe media. Do bojkotu Firefoksa namawia Krajowa Organizacja na Rzecz Małżeństwa (to właśnie tę organizację Eich wsparł kwotą 1000 dolarów), serwis TruthRevolt i wiele innych prawicowych portali informacyjnych. |
Co sądzicie o całej sprawie? Nie jest to trochę tragikomiczne? |
|
|
Amb
Artificial Marvellous Brain
Bananów: 37 Dołączył: 18 Lut 2014 Posty: 1145
|
Wysłany: 2014-04-17, 17:12
|
|
|
Dla mnie zabawne, zwłaszcza gdy słyszę z ust informatyka, że chyba zrezygnuje z Firefoxa, bo prezes coś zrobł, a według mnie używanie programu powinno zależeć od jego działania, a nie poglądów twórcy. |
_________________ Lepiej żeby się ciebie bali niż mieliby cię za bardzo kochać |
|
|
|
|
cjelzurr
Junior sędziwy ten
Bananów: 32 Wiek: 55 Dołączył: 13 Lut 2014 Posty: 712
|
Wysłany: 2014-04-18, 22:42
|
|
|
Na takie głupoty naprawdę szkoda dobierania mądrych słów. Żal mi tej Ameryki, przecież obecne pokolenie nie zasługuje na status supermocarstwa. |
_________________ Dokąd jedzie ten tramwaj?
Indya napisał/a: | To, że media kłamią i manipulują jest tak oczywiste jak to, że Polacy noszą skarpetki do sandałów |
Amb napisał/a: | zna milion języków, ale nie wiem po co mu tyle, skoro jedyne słowa na wyrażenie tego, co zazwyczaj ma na myśli brzmią: "kurwa mać" |
|
|
|
|
|
Indya
malagueña salerosa
Bananów: 30 Wiek: 33 Dołączyła: 21 Lut 2014 Posty: 1137
|
Wysłany: 2014-04-19, 19:54
|
|
|
Śmieszne, że niby dorośli ludzie robią takie szopki. I w ogóle, że świat nie ma do siebie dystansu i z każdej pierdoły trzeba zrobić problem zamiast się wszyscy nawzajem kochać i żyć przyjaźnie do siebie nastawieni i szczęśliwi... |
|
|
|
|
|