Moderator |
Autor |
Wiadomość |
miksero
Osadnik
|
Wysłany: 2014-04-04, 13:49 Moderator
|
|
|
Zauważyłem, że nie ma tutaj jeszcze moderatora, dlatego sie zgłoszę, bo chciałbym coś zrobić dla forum.
Jestem Michał prowadzę własne forum CS i moderuje oprócz tego forum biblijne, więc znam wszystkie rzeczy które moderator musi wykonowac ;) Na forum dbałbym o porządek i robiłbym wszystko, żeby był porządek i schludność. Mam dużo wolnego czasu, mógłbym np wchodzić tak od 14 do 17 i usuwać zbedne tematy ;) zgadzam się na przyjęcie mnie na okres próbny a gdybym coś robił źle to ja nie bede płakał z tego powodu ;) Tyle. mo i mogę jeszcze dodać że bardzo podoba mi się forum. Czekam na propzoycje...
Z poważaniem
Michał:D |
|
|
|
|
Fajtula
Seo kameleo
Bananów: 32 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1905
|
Wysłany: 2014-04-04, 14:38
|
|
|
Kiedy chciałbyś zacząć? |
_________________ Lubię siedzieć nisko, upadek nie jest wówczas tak niebezpieczny. |
|
|
|
|
powidlo
Junior sędziwy
Bananów: 24 Wiek: 55 Dołączyła: 14 Lut 2014 Posty: 1282
|
Wysłany: 2014-04-04, 14:50
|
|
|
Fajnie ale na usuwanie tematow bym sie nie zgodzila. Mysle, ze powinienes jeszcze chwile z nami pobyc a potem pytac Gazdy. |
_________________ arytmia uczuć |
|
|
|
|
The man
Starszy Kumpel Ecr. l'inf.
Bananów: 12 Wiek: 5099457 Dołączył: 06 Mar 2014 Posty: 395
|
Wysłany: 2014-04-04, 14:59 Re: Moderator
|
|
|
miksero napisał/a: | Zauważyłem, że nie ma tutaj jeszcze moderatora, dlatego sie zgłoszę, bo chciałbym coś zrobić dla forum |
Przy 50 użytkownikach ? Mamy dziarskiego Gazde więc do 1000 userów raczej mod nie potrzebny
miksero napisał/a: |
Jestem Michał prowadzę własne forum CS i moderuje oprócz tego forum biblijne, więc znam wszystkie rzeczy które moderator musi wykonowac ;) |
Forum biblijne na cv moderatora to prawie to samo, co umiejętność rysowania Homera Simpsona dla architekta
miksero napisał/a: | Na forum dbałbym o porządek i robiłbym wszystko, żeby był porządek i schludność. |
Popatrz na forum, czy uważasz ,że jest ono zaniedbane ? Gazda nie jest Bogiem, on dba o to co stworzył
miksero napisał/a: | Mam dużo wolnego czasu, mógłbym np wchodzić tak od 14 do 17 i usuwać zbedne tematy ;) |
Nie lepiej w godzinach od 14 do 17 rozwinąć się w kierunku zupełnie innym, niż przesiadywanie na forum ? [jestem hipokrytą bo piszę to o 16 ]
miksero napisał/a: | a gdybym coś robił źle to ja nie bede płakał z tego powodu ;) |
Ale my tak, po co mielibyśmy zaufać komuś nowemu, który juz w podaniu zaznacza, że nawet jego oczy nie poniosą konsekwencji za zjebanie czegoś na forum? |
_________________ Nie jestem w stanie prowadzić... zaraz! Nie powinienem słuchać siebie samego, jestem kompletnie pijany! |
|
|
|
|
miksero
Osadnik
|
Wysłany: 2014-04-04, 17:41
|
|
|
Od zaraz mogę zacząc ;) Właśnie teraz się pytam, potem moge nie mieć czasu.
The man napisał/a: | Przy 50 użytkownikach ? Mamy dziarskiego Gazde więc do 1000 userów raczej mod nie potrzebny | Czemu? Przecież czasem się zdarzają jakieś tematy złe albo ktoś przeklina...
The man napisał/a: | Forum biblijne na cv moderatora to prawie to samo, co umiejętność rysowania Homera Simpsona dla architekta | ???
The man napisał/a: | Popatrz na forum, czy uważasz ,że jest ono zaniedbane ? Gazda nie jest Bogiem, on dba o to co stworzył | No ale jak mógłbym pomóć :]]
The man napisał/a: | Nie lepiej w godzinach od 14 do 17 rozwinąć się w kierunku zupełnie innym, niż przesiadywanie na forum ? | Przeciez nie siedze tu tylko na forum w miedzyczasie leci muzyka i cos robie... chodzi o to, ze jestem przy komputerze.
Cytat: | Ale my tak, po co mielibyśmy zaufać komuś nowemu, który juz w podaniu zaznacza, że nawet jego oczy nie poniosą konsekwencji za zjebanie czegoś na forum? | O i tutaj juz bys dostał ostrzeżenie pewnie tego sie boisz ;] |
|
|
|
|
powidlo
Junior sędziwy
|
Wysłany: 2014-04-04, 17:56
|
|
|
miksero, po ostatnim akapicie straciles szanse na moj glos w Twojej sprawie. Po stylu wypowiedzi moge jedynie stiwerdzic, ze sie nie nadajesz. Poza tym "potem moge nie miec czasu" mowi samo za siebie. No i nalrawde jestes tu nieco za krotko. |
|
|
|
|
Fajtula
Seo kameleo
|
Wysłany: 2014-04-04, 18:22
|
|
|
Cytat: | Od zaraz mogę zacząc |
No chyba nie bardzo.
O czym my w ogóle rozmawiamy?
http://cout.pl/viewtopic.php?t=141 |
_________________ Lubię siedzieć nisko, upadek nie jest wówczas tak niebezpieczny. |
|
|
|
|
miksero
Osadnik
|
Wysłany: 2014-04-04, 18:52
|
|
|
A jebał was pies wszystkich dzieciaczki :] Myślicie że ciężko shackować tego forum? Chciałem po dobroci, a jak nie to się kurwa policzymy ;] myślę że adm nie będzie narażać forum na straty, bo jak będę moderatorem to wam daruje. decyzja wasza ;] Dla mnie takie forum to jest pryszcz. jest słabo zabezpieczone każdy to widzi w kodzie źródłowym. Wystarczy jeden program. ;) wasza decyzja.
[ Dodano: 2014-04-04, 19:53 ]
czekam na decyzję adm do 9 |
|
|
|
|
Amb
Artificial Marvellous Brain
Bananów: 37 Dołączył: 18 Lut 2014 Posty: 1145
|
Wysłany: 2014-04-04, 18:55
|
|
|
Mieliście rację, to chyba Jazz. |
_________________ Lepiej żeby się ciebie bali niż mieliby cię za bardzo kochać |
|
|
|
|
Fajtula
Seo kameleo
|
Wysłany: 2014-04-04, 18:59
|
|
|
miksero, chwalisz się czy żalisz? |
|
|
|
|
powidlo
Junior sędziwy
|
Wysłany: 2014-04-04, 21:27
|
|
|
Moderator forum biblijnego. Ok |
|
|
|
|
borcejn
Administrator Siorbię jerbę;)
Bananów: 15 Dołączył: 09 Lut 2014 Posty: 1509
|
Wysłany: 2014-04-04, 21:50
|
|
|
Michale!
Oczywiście Twoja kandydatura została rozpatrzona pozytywnie. Mam nadzieję, że jako moderator prestiżowego działu "Recykling" będziesz mógł jeszcze łatwiej dokonać planowanej przez siebie inwazji (wszak to otwarta droga do kilkunastu niezwykle podatnych na exploity skryptów). Co do propozycji współżycia ze zwierzętami, to mamy chyba odmienne preferencje seksualne (nie gniewaj się).
Pozdrawiam i życzę sukcesów na nowym stanowisku.
PS
miksero napisał/a: | czekam na decyzję adm do 9 | I przepraszam za spóźnienie.
Staraj się, bo to tylko na okres próbny! |
|
|
powidlo
Junior sędziwy
|
Wysłany: 2014-04-04, 22:10
|
|
|
Gratuluje ;) |
|
|
|
|
aniulek
Bananów: 38 Wiek: 55 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1274
|
Wysłany: 2014-04-05, 14:59
|
|
|
A nie, jednak bym nie straciła. O.O
Ja się teraz będę bała na jakiekolwiek forum biblijne wejść ( ), bo jak tam ma być taka dyscyplina, że ktoś kto nie ma jeszcze moderatora już użytkowników banem straszy.. Dyktatura. :D
Pewnie już tu to pisałam - przed włączeniem internetu powinien być test na inteligencję. Nie wiem, czy sama bym go przeszła, ale przynajmniej takich łosi by nie było. |
_________________ Va'esse deireádh aep eigean, va'esse eigh faidh'ar. |
|
|
|
|
Moniazgwiazdka
Starszy Kumpel
Bananów: 9 Dołączył: 18 Mar 2014 Posty: 390
|
Wysłany: 2014-04-05, 15:11
|
|
|
aniulek napisał/a: | przed włączeniem internetu powinien być test na inteligencję. | Chyba spotkanie z psychologiem. |
|
|
|
|
|