Najlepsze aplikacje na Androida |
Autor |
Wiadomość |
Indya
malagueña salerosa
Bananów: 30 Wiek: 33 Dołączyła: 21 Lut 2014 Posty: 1137
|
Wysłany: 2014-03-15, 17:53 Najlepsze aplikacje na Androida
|
|
|
Bez jakich cięzko byłoby wam się obejść? Czego najczęściej używacie? |
|
|
|
|
Amb
Artificial Marvellous Brain
Bananów: 37 Dołączył: 18 Lut 2014 Posty: 1145
|
Wysłany: 2014-03-15, 22:03
|
|
|
APV PDF Viewer. Zajmuje mało miejsca i mogę czytać ulubione książki wszędzie! :D
Poza tym mam My Boy!Free jako emulator GameBoya, QuickPick do obrazków, Smart Tools do wyjścia w teren, chociaż w sumie ma dość niedokładne pomiary, więc jest raczej do zabawy.
No i w sumie muszę zreinstalować Androida, bo coś jest z nim nie tak. Albo wyrzucić tego pieprzonego smartfona przez okno. |
_________________ Lepiej żeby się ciebie bali niż mieliby cię za bardzo kochać |
|
|
|
|
powidlo
Junior sędziwy
Bananów: 24 Wiek: 55 Dołączyła: 14 Lut 2014 Posty: 1282
|
Wysłany: 2014-03-15, 22:31
|
|
|
Candy Crush Saga się liczy? |
_________________ arytmia uczuć |
|
|
|
|
DobraWróżka.
Indywiduum
|
Wysłany: 2014-05-17, 21:36
|
|
|
GG |
_________________ - A Ty kto?
- Dobra Wróżka.
- Z siekierą?
- A widzisz, jak Ty mało wiesz o Dobrych Wróżkach? |
|
|
|
|
LightMyFire
Przybysz
|
Wysłany: 2014-05-30, 23:10
|
|
|
Polecam spam |
|
|
|
|
Alosia
Przyjęty
Bananów: 5 Dołączył: 18 Maj 2014 Posty: 95
|
Wysłany: 2014-05-31, 14:17
|
|
|
Ja sobie nie wyobrażam zycia bez Transportoid - w dowolnym miejscu i czasie mogę sprawdzić rozkład jazdy komunikacji miejskiej, z której korzystam po kilka razy dziennie. Nigdy się nie zawiodłam, bardzo często są aktualizację. |
|
|
|
|
Epilogowa
Przyjęty Skrzypek na dachu.
Bananów: 2 Wiek: 55 Dołączyła: 16 Mar 2014 Posty: 84
|
Wysłany: 2014-06-03, 07:46
|
|
|
Perfect Piano! |
|
|
|
|
KITT
Osadnik
Bananów: 4 Dołączył: 17 Sie 2014 Posty: 18
|
Wysłany: 2014-08-17, 21:28
|
|
|
emulatory konsol: NES, SNES, Gameboy, PSone oraz DS :) |
|
|
|
|
ajsztan007
Indywiduum
|
Wysłany: 2015-08-11, 10:48
|
|
|
Polecam dla wielbicieli wszelkich form aktywności ruchowej. Endomondo rejestruje prędkość, spalane kalorie oraz czas, który poświęcamy na uprawianie dowolnego sportu. Oferuje niezliczoną ilość statystyk, a także pomaga nam w przygotowaniu treningu dopasowanego do naszych możliwości. |
|
|
|
|
aniulek
Bananów: 38 Wiek: 55 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1274
|
Wysłany: 2015-08-11, 11:00
|
|
|
ajsztan007 napisał/a: | Polecam dla wielbicieli wszelkich form aktywności ruchowej. Endomondo rejestruje prędkość, spalane kalorie oraz czas, który poświęcamy na uprawianie dowolnego sportu. Oferuje niezliczoną ilość statystyk, a także pomaga nam w przygotowaniu treningu dopasowanego do naszych możliwości. |
Pierwsza aplikacja, którą zainstalowałam:D choć na Windowsie ;)
uwielbiam:D |
_________________ Va'esse deireádh aep eigean, va'esse eigh faidh'ar. |
|
|
|
|
Fajtula
Seo kameleo
Bananów: 32 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1905
|
Wysłany: 2015-08-11, 12:52
|
|
|
ajsztan007 napisał/a: | Polecam dla wielbicieli wszelkich form aktywności ruchowej. Endomondo rejestruje prędkość, spalane kalorie oraz czas, który poświęcamy na uprawianie dowolnego sportu. Oferuje niezliczoną ilość statystyk, a także pomaga nam w przygotowaniu treningu dopasowanego do naszych możliwości. |
I przy tym pięknie człowieka śledzi. Wytrzymałam z włączonym internetem non stop na tablecie jeden dzień, potem doszłam do wniosku, że to durnota i tak jak leży w plecaku to mi nic nie nabija.
Ostatnio bardzo modne wśród gimbazy - quizwanie. |
_________________ Lubię siedzieć nisko, upadek nie jest wówczas tak niebezpieczny. |
|
|
|
|
Amb
Artificial Marvellous Brain
Bananów: 37 Dołączył: 18 Lut 2014 Posty: 1145
|
Wysłany: 2015-08-12, 19:12
|
|
|
A ja zamiast Quizwania polecam QuizUp - o wiele bardziej rozbudowane, sprawdzasz się z ludźmi z całego świata, wybierasz sobie kategorie i inne takie. Jak komuś nie przeszkadza, że po angielsku, to świetny zapychacz czasu |
_________________ Lepiej żeby się ciebie bali niż mieliby cię za bardzo kochać |
|
|
|
|
aniulek
Bananów: 38 Wiek: 55 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1274
|
Wysłany: 2015-08-13, 10:43
|
|
|
Fajtula napisał/a: | I przy tym pięknie człowieka śledzi. Wytrzymałam z włączonym internetem non stop na tablecie jeden dzień, potem doszłam do wniosku, że to durnota i tak jak leży w plecaku to mi nic nie nabija. |
chyba w kieszeni musi być:P przynajmniej mi zawsze nabija :P |
_________________ Va'esse deireádh aep eigean, va'esse eigh faidh'ar. |
|
|
|
|
powidlo
Junior sędziwy
Bananów: 24 Wiek: 55 Dołączyła: 14 Lut 2014 Posty: 1282
|
Wysłany: 2015-11-09, 00:53
|
|
|
Czy tylko ja jestem zadowolona z aplikacji napisanej tylko po to, abym mogła mieć w telefonie listę zakupów? Jestem już chyba po prostu stara, ale odkąd zmieniłam telefon to nie zapominam o połowie rzeczy. Tak, oczywiście pisałam karteczki, ale ich również zapominałam. Co najlepsze, aplikacja składa się głównie z ikonek opisujących produkt, więc mój beżowy, który dopiero uczy się czytać po niemiecku po prostu został wyposażony w mój telefon i wysłany na zakupy, zapomniał jedynie o mleku do kawy . Serio ułatwia nam życie, zwłaszcza że ostatnio zdarza mi się chorować i jestem uziemiona.
Jeśli chodzi o pomniejsze, to testuję Wish, kupuję na ebayu często, podoba mi się również payback, paypal i aplikacja z wiadomościami. youtube i przeglądarki to wiadomo :) Książki wolę czytać na czytniku ebooków, miałam szczęście dostać w prezencie. Ekran po prostu jest lepszy...choć papieru nic nie zastąpi. |
_________________ arytmia uczuć |
|
|
|
|
narika
Przybysz
|
Wysłany: 2015-11-17, 13:41
|
|
|
Ja ostatnio pobrałam sobie LEO Privacy Guard i jestem zadowolona. Nareszcie mam spokój od wścibskich znajomych. Dzięki opcji AppLock mogę zablokować hasłem dostęp na przykład do fejsa. I koniec z sytuacjami, gdy ktoś pożycza na chwilę mój telefonik, bo chce przedzwonić a później muszę usuwać "karne" posty na FB. Polecam :) |
|
|
|
|
|