Ogłoszenie | Putin do łagru MUREM ZA UKRAINĄ!
 |
DIY - do it yourself |
Autor |
Wiadomość |
aniulek

Bananów: 38 Wiek: 55 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1274
|
Wysłany: 2016-08-20, 18:14
|
|
|
świetne jest! jeszcze ten intensywny kolor, mega :D |
_________________ Va'esse deireádh aep eigean, va'esse eigh faidh'ar. |
|
|
|
 |
Fajtula
Seo kameleo

Bananów: 32 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1905
|
Wysłany: 2016-08-21, 22:44
|
|
|
Naprawdę? Bardzo się cieszę, tym bardziej, że w najbliższym czasie poleci na sprzedaż, może też komuś się spodoba. ;) |
_________________ Lubię siedzieć nisko, upadek nie jest wówczas tak niebezpieczny. |
|
|
|
 |
aniulek

Bananów: 38 Wiek: 55 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1274
|
Wysłany: 2016-09-02, 09:58
|
|
|
Ostatnio szukałam czegoś, co można dorzucić Młodej Parze do koperty, i znalazłam nietypową kopertę, tzn exploding box. Urzekło mnie to. Może nie wszystkie które widziałam, bo są i mocno przesadzone i tych elementów za dużo, ale np. te całkiem przyjemnie się ogląda.
 |
_________________ Va'esse deireádh aep eigean, va'esse eigh faidh'ar. |
|
|
|
 |
Fajtula
Seo kameleo

Bananów: 32 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1905
|
Wysłany: 2016-09-02, 16:12
|
|
|
No ba! Swego czasu miałam wybrać się na warsztaty tworzenia wybuchających pudełek. Do momentu aż nie odkryłam potencjału tutoriali, z których za darmo można dowiedzieć się dosłownie wszystkiego. Wydają się proste do zmontowania, trochę tak jakby zrobić cztery jednostronne kartki i mini makietę z gotowych elementów. Problemem okazuje się pokaźna ilość papieru wyciętego maszynowo, którego kupno od scraperki, która posiada sprzęt okazuje się dosyć drogim interesem. Lepiej zainwestować pół tysiąca w swoje cacko, wzory i sztachać ile wlezie. To tak nieco z technicznej strony. Efekty są niezwykle imponujące, tylko znów - materiały i robocizna kosztują. Od 3 dych w górę. Te, których zdjęcia podeslalas, stawiam, że oscylują od 6 dych w górę. Za dobrze zrobione z reguły biorą koło stówki. |
_________________ Lubię siedzieć nisko, upadek nie jest wówczas tak niebezpieczny. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
| |