=== Strona Główna ===

SzukajUżytkownicyGrupy
RejestracjaZaloguj

Ogłoszenie 

Putin do łagru

MUREM ZA UKRAINĄ!

Poprzedni temat «» Następny temat
Ładny zapach w domu
Autor Wiadomość
Moniazgwiazdka
Starszy Kumpel

Bananów: 9
Wysłany: 2014-04-07, 14:28   

My z Mężem lubimy zapachowe świeczki. Zapalamy je w całym pokoju, pijemy winko i jest tak romantycznie :crazy:

unreal 
Koneser

Bananów: 21
Wysłany: 2014-04-07, 20:23   

Też lubię zapachowe świeczki, ale rzadko je zapalam. Uwielbiam różne zapachy do szaf, które się przykleja do drzwiczek od środka czy wewnętrznej ściany, są niedrogie a naprawdę dość długo pachną. Poza tym, nie używam żadnych odświeżaczy powietrza ani kadzidełek. Mnie wystarcza wietrzenie pomieszczeń.

Indya 
malagueña salerosa

Bananów: 30
Wysłany: 2014-07-07, 19:38   

Amb napisał/a:
Jestem z lasu, nie znoszę zapachu chemicznej czystości. Do kibla kupiłam spray, który nazywa się "Fresh mountain morning", i w zasadzie to nawet nazwa pasuje do zapachu.

Gdy nikt nie patrzy, palę kadzidło o zapachu lasu, czasami zmieniam na wiśniowe. Mam w sumie cały asortyment kadzideł, ale reszta mi nie bardzo podchodzi (jakieś sandałowe, różane, blee). Świece zapachowe są dla mnie mdłe, szczególnie kawowych nie trawię.

No ale nie ma to jak zapach człowieka

Mam podobnie. Najczęściej po prostu otwieram okna na oścież, żeby mieszkanie przeszło zapachem świeżego wiatru. Czasem zdarzało mi się używac odświeżaczy powietrza ale nie przekonuje mnie to.

powidlo napisał/a:
A próbował ktoś tych takich patyczków zanurzonych w jakiejś pachnącej wodzie toaletowej czy co to jest?

Dostałam kiedyś coś takiego od współlokatorki i przyznam, że o wiele bardziej mnie to przekonuje niż odświeżacze w sprayu. Ale niestety nie wiem gdzie takie kupić bo ostatnio nie widziałam w żadnym sklepie.

Pocahontas 
Osadnik
Behawiorysta

Bananów: 2
Wysłany: 2014-07-08, 00:08   

Rzadko używam chemicznych środków zapachowych. Raczej wolę wywietrzyć dom. Jednak czasem skusze się na świeczkę zapachową lub kadzidełko.

ciasteczko 
Kumpel
ciasteczko

Bananów: 2
Wysłany: 2014-08-06, 12:44   

Najlepszym zapachem w mieszkaniu, jest dobrze je wysprzątać i często wietrzyć.

loneliness 
Osadnik

Wysłany: 2014-08-10, 19:46   

Wietrzenie i sprzątanie to podstawa, ale jest dużo zapachowych gadżetów, nawet w Biedronce można kupić ;)

Odpowiedz do tematu