Ładny zapach w domu |
Autor |
Wiadomość |
Moniazgwiazdka
Starszy Kumpel

Bananów: 9 Dołączył: 18 Mar 2014 Posty: 390
|
Wysłany: 2014-04-07, 14:28
|
|
|
My z Mężem lubimy zapachowe świeczki. Zapalamy je w całym pokoju, pijemy winko i jest tak romantycznie |
|
|
|
 |
unreal
Koneser

Bananów: 21 Dołączyła: 12 Lut 2014 Posty: 423
|
Wysłany: 2014-04-07, 20:23
|
|
|
Też lubię zapachowe świeczki, ale rzadko je zapalam. Uwielbiam różne zapachy do szaf, które się przykleja do drzwiczek od środka czy wewnętrznej ściany, są niedrogie a naprawdę dość długo pachną. Poza tym, nie używam żadnych odświeżaczy powietrza ani kadzidełek. Mnie wystarcza wietrzenie pomieszczeń. |
_________________ Toż to absurd. |
|
|
|
 |
Indya
malagueña salerosa

Bananów: 30 Wiek: 33 Dołączyła: 21 Lut 2014 Posty: 1137
|
Wysłany: 2014-07-07, 19:38
|
|
|
Amb napisał/a: | Jestem z lasu, nie znoszę zapachu chemicznej czystości. Do kibla kupiłam spray, który nazywa się "Fresh mountain morning", i w zasadzie to nawet nazwa pasuje do zapachu.
Gdy nikt nie patrzy, palę kadzidło o zapachu lasu, czasami zmieniam na wiśniowe. Mam w sumie cały asortyment kadzideł, ale reszta mi nie bardzo podchodzi (jakieś sandałowe, różane, blee). Świece zapachowe są dla mnie mdłe, szczególnie kawowych nie trawię.
No ale nie ma to jak zapach człowieka |
Mam podobnie. Najczęściej po prostu otwieram okna na oścież, żeby mieszkanie przeszło zapachem świeżego wiatru. Czasem zdarzało mi się używac odświeżaczy powietrza ale nie przekonuje mnie to.
powidlo napisał/a: | A próbował ktoś tych takich patyczków zanurzonych w jakiejś pachnącej wodzie toaletowej czy co to jest? |
Dostałam kiedyś coś takiego od współlokatorki i przyznam, że o wiele bardziej mnie to przekonuje niż odświeżacze w sprayu. Ale niestety nie wiem gdzie takie kupić bo ostatnio nie widziałam w żadnym sklepie. |
|
|
|
 |
Pocahontas
Osadnik Behawiorysta

Bananów: 2 Wiek: 55 Dołączyła: 07 Lip 2014 Posty: 28
|
Wysłany: 2014-07-08, 00:08
|
|
|
Rzadko używam chemicznych środków zapachowych. Raczej wolę wywietrzyć dom. Jednak czasem skusze się na świeczkę zapachową lub kadzidełko. |
_________________ "Bo na tym pieskim świecie
to się tylko liczy, by iść na 6 łapach i na jednej smyczy..." |
|
|
|
 |
ciasteczko
Kumpel ciasteczko

Bananów: 2 Dołączyła: 05 Mar 2014 Posty: 226
|
Wysłany: 2014-08-06, 12:44
|
|
|
Najlepszym zapachem w mieszkaniu, jest dobrze je wysprzątać i często wietrzyć. |
_________________ Co mnie nie zabije,to mnie wzmocni |
|
|
|
 |
loneliness
Osadnik

|
Wysłany: 2014-08-10, 19:46
|
|
|
Wietrzenie i sprzątanie to podstawa, ale jest dużo zapachowych gadżetów, nawet w Biedronce można kupić ;) |
|
|
|
 |
|