=== Strona Główna ===

SzukajUżytkownicyGrupy
RejestracjaZaloguj

Ogłoszenie 

Putin do łagru

MUREM ZA UKRAINĄ!

Poprzedni temat «» Następny temat
Putin mistrz uprawiania polityki
Autor Wiadomość
Jazz 
Wiarygodny
Buhaha

Wysłany: 2014-03-04, 15:30   Putin mistrz uprawiania polityki

Tak słucham, oglądam co się dzieje i doszła do pewnego wniosku. Tak jestem kobietą, ale chyba mam prawo do zabrania głosu tak? No, więc przejdźmy do meritum :-DD
Putin rozegrał to po mistrzowsku, ale on może sobie na to pozwolić. Jego państwo posiada wszelkie surowce naturalne gwarantujące im samowystarczalność. Tak więc sankcje nic mu nie zrobią. Każdy wie, ze to jego armia jest na Krymie, ale z braku emblematów nikt nic nie moze mu udowodnić, bo jak? Oni nie wsypią swojego przywódcy, który zapewnia im dobrobyt.
USA moze i zerwało z nimi stosunki ekonomiczne, ale za mniej niż rok(powiadam wam) wrócą do uprawiania polityki. Przecież Rosja i USA wzajemnie się uzupełniają. UK na tym zyskało, i Francja też swoje ugrała sprzedając Rosji broń.
Putin jak zwykle wyjdzie z tego obronną ręką i wyjdzie na jego. Jest mistrzem.

cjelzurr 
Junior sędziwy
ten

Bananów: 32
Wysłany: 2014-03-05, 23:12   

Surowce jak surowce - gaz łupkowy i odnawialne źródła w końcu zrobią różnicę.
Z drugiej strony w polityce jest jak na procesie karnym w USA - możesz się wypierać wszystkiego i robić z siebie debila, ale dopóki się nie przyznasz, to jest dobrze. Politycy mają lepiej, bo bez potwierdzenia gówno można im zrobić. Niech żyje ława przysięgłych!

Indya napisał/a:
To, że media kłamią i manipulują jest tak oczywiste jak to, że Polacy noszą skarpetki do sandałów

Amb napisał/a:
zna milion języków, ale nie wiem po co mu tyle, skoro jedyne słowa na wyrażenie tego, co zazwyczaj ma na myśli brzmią: "kurwa mać"

Moniazgwiazdka
Starszy Kumpel

Bananów: 9
Wysłany: 2014-03-24, 11:12   

Śmieszy mnie ta cała propaganda, ta nagonka. A głupiutkie Polaczki siedzą, gapią się w ten telewizor i łykają wszystko.
Rzygam, rzygam, rzygam.

borcejn
Administrator
Siorbię jerbę;)

Bananów: 15
Wysłany: 2014-03-24, 14:04   

Ale jaka nagonka, co konkretnie łykają? Rozwiń się, proszę, nie mogę wiedzieć, czy mam podobne zdanie, gdy sypiesz ogólnikami. Po ustaniu wymiotów weź kilka tabletek węgla aktywnego.

Wielki wybawiciel ciemiężonej Ukrainy kroczy dumnie śladami Stalina, o czym ostrzegał nas już dawno zdrajca Polski wszechczasów Ryszard Kukliński. Dobrze, że mamy solidne tarcze antyrakietowe, wsparcie NATO i naszego Chamberlaina, który dzielnie walczy o pokój, który chroni swój kraj przed wpływami sowieckiej agentury oraz jego polityków przed samobójstwami. A Smoleńsk to był wypadek, kaczka poleciała kwa - kwa, Macierewicz polaczek. Dajmy już spokój, bo są poważniejsze sprawy w życiu np. kabareton. Lepiej Ci, Moniu? :crazy:

Moniazgwiazdka
Starszy Kumpel

Wysłany: 2014-03-24, 15:25   

Nasze media są antyrosyjskie i chyba nie ma najmniejszej wątpliwości. Wszyscy patrzą na Rosję przez pryzmat wojny. Ciągle Katyń, Katyń i jeszcze raz Katyń. Rosja to wróg i koniec. Za to Ukraińcy wielcy przyjaciele. Banda UPA oczywiście już poszła w zapomnienie. I wkurza mnie to, że Polska ich popiera, że wszędzie się wpieprza, a nasze sprawy zamiatają pod dywan. U nas niby tak dobrze? Biją się? To niech się biją. Nie nasza sprawa. Tak samo jak Ukraińcy byli przyjmowali do naszych szpitali i to jeszcze bez kolejki. A Polacy? Kilka lat czekają na operacje czy dostanie się do specjalisty. Ale oczywiście my, najlepszy, najbardziej hojny i bogaty naród, wszystkim pomoże.

Tak samo kilka lat temu były antybiałoruskie. Jak to oni nas nienawidzą, jak to tam źle i okropnie. W tym samym czasie pojechałam tam na miesiąc. Nigdzie nie spotkałam ludzi bardziej przychylnie nastawionych do Polaków. Ludzie przemili, pomocni. Nie było widać jakieś niechęci do Polaków, jaką to media wtedy pokazywały.

Najpierw w mediach był temat Smoleńska, ciągnął się i ciągnął, nie dało się już tego słuchać, oglądać. Potem była Matka Madzi, Trynkiewicz i teraz Ukraina. Rzygam i węgiel nie pomoże. Niech nasz rząd w końcu zajmie się naszymi sprawami, a później Putinem czy tam Krymem.

V 
Wiarygodny

Wysłany: 2014-05-14, 23:58   

Jazz napisał/a:
Jak słucham, oglądam co się dzieje i doszła do pewnego wniosku. Tak jestem kobietą, ale chyba mam prawo do zabrania głosu tak? No, więc przejdźmy do meritum

Z tego co czytałem w innym temacie Pani Jazz jest lesbijką.
Jak na ironię, u Putina nie tylko nie miałabyś prawa głosu, ale jeszcze by Cię zamknęli.

A tak bardziej odnośnie tematu:
Polecam dość ciekawy materiał Mariusza Max Rzepka
https://www.youtube.com/watch?v=y9fLsWL4Sgo

There is still a voice I have yet to hear.

There are still words I have yet to remember.

cjelzurr 
Junior sędziwy
ten

Wysłany: 2014-05-15, 19:02   

V napisał/a:

Z tego co czytałem w innym temacie Pani Jazz jest lesbijką.
Jak na ironię, u Putina nie tylko nie miałabyś prawa głosu, ale jeszcze by Cię zamknęli.

Jazz to był nasz pierwszy, na naszej krwawicy wyhodowany troll.

Indya napisał/a:
To, że media kłamią i manipulują jest tak oczywiste jak to, że Polacy noszą skarpetki do sandałów

Amb napisał/a:
zna milion języków, ale nie wiem po co mu tyle, skoro jedyne słowa na wyrażenie tego, co zazwyczaj ma na myśli brzmią: "kurwa mać"

Fajtula 
Seo kameleo

Wysłany: 2014-05-16, 00:41   

...który z lesby stał się heteroseksualnym mężczyzną z wybujałą fantazją.

Moniazgwiazdka napisał/a:
Najpierw w mediach był temat Smoleńska, ciągnął się i ciągnął, nie dało się już tego słuchać, oglądać. Potem była Matka Madzi, Trynkiewicz i teraz Ukraina. Rzygam i węgiel nie pomoże. Niech nasz rząd w końcu zajmie się naszymi sprawami, a później Putinem czy tam Krymem.

No jak to, przecież się zajmuje przez cały czas. A codzienne, krwawe historie, którym przyglądają się reporterzy, w każdym dzienniku to co?
Czasami mam wrażenie, że oglądam Interwencję albo Sprawę dla reportera, a nie wiadomości.

Odpowiedz do tematu