Wysłany: 2017-02-13, 20:59 Wyniki losowania #3 Rocznica COUT.PL
Poniżej znajduje się komunikat specjalny Gazdy:
Przede wszystkim chciałem powiedzieć, że te trzy lata to w cholerę dużo czasu. Fajnie, że niektórzy tyle wytrzymali i nie zapomnieli o nas. Ja już jestem stary i wypaliłem się zupełnie, jednak wchodząc tutaj czuję ten smak dzieciństwa. To jest coś bardzo przyjemnego. Dlatego - jak obiecałem na samym początku tej wędrówki - cout będzie istniał ZAWSZE.
Dziękuję tym, którzy zostali. Sorry, że nie ma super specjalnego wideo, ale zmagam się z problemami natury finansowej. Również ograniczenia jakie narzuca mi czas (dwudziestoczterogodzinna doba) przeszkadzają w realizowaniu wszystkich pasji jednocześnie. Niemniej, losowanie jest losowaniem, a wyniki są wynikami.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Co do nagród to standardowo - telefon (doładowanie / Paczkomat) lub pełny adres (PP). Aha - Amb jest od dziś kobietą Gazdy. Proszę się jej słuchać. Zachęcam też do głosowania w ankiecie.
Pendrive 16GB:
pi
Fajtula
Amb Doładowania Prepaid:
Fajtula
Stary Ramol
Moniazgwiazdka
Unreal
The Man
Aniulek
[Przypomina się o wyborach na zasłużonego! Znajdźcie temat i głosujcie]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum