COUT.PL rocznica nr 3 !!!!!!!!!!!!1!!11one |
Autor |
Wiadomość |
Amb
Artificial Marvellous Brain
Bananów: 37 Dołączył: 18 Lut 2014 Posty: 1145
|
Wysłany: 2017-01-16, 16:41 COUT.PL rocznica nr 3 !!!!!!!!!!!!1!!11one
|
|
|
Tak to już jest, że jak coś się urodziło, to zazwyczaj rozwija się i rośnie. Najbardziej znane dziecko Gazdy, czyli nasze forum, za niecały miesiąc oficjalnie będzie mogło już pójść do przedszkola. Całe to raczkowanie, nauka mówienia i stawiania pierwszych kroków jest już, najprościej ujmując, dawno za nami, a najważniejsze jest to, że my - pomimo licznych wzlotów i upadków, trzymamy się nadal razem (...) bla bla bla
Dlatego właśnie przyszedł ten moment, ten jak co roku!
To już niebawem
10 lutego trzecia rocznica powstania cout.pl!
Dlatego z tej okazji, we współpracy z Gazdą ( mam nadzieję, bo ja za te nagrody siana nie wyłożę), przygotowaliśmy doroczny konkurs, co następuje:
- Każdy dostaje dwa punkty na start.
- Pisz posty od teraz do 12 lutego (23:59). Każdy napisany post zwiększa Twoją szansę na wygraną o 1 punkt.
Jak zobaczę bezsensowne posty bez czytalnej treści tudzież różne enigmatyczne sposoby nabijania statystyki, to dostaniesz minus 15 punktów i podwójny wpierdol ode mnie, bo specjalnie na frajerów nie umiejących się bawić swą żądzę mordu oszczędzam.
- Za posty w zabawach nie ma punktów ani przemocy fizycznej.
Aha, no i jeśli jeszcze nie polubiłeś naszego profilu na FB to się wstydź.
Nagroda główna: 3x pendrive 16 GB!
6 x doładowanie Prepaid
♥ LOSOWANIE ODBĘDZIE SIĘ W WALENTYNKI! ♥
(Konkurs jest (tylko i aż) dla wszystkich Użytkowników)
[Ostatnia zmiana: 18 stycznia 2017]
Wydarzenie " COUT.PL rocznica nr 3 !!!!!!!!!!!!1!!11one" nie jest grą losową w rozumieniu ustawy o grach hazardowych. bla bla bla |
|
|
|
|
Fajtula
Seo kameleo
Bananów: 32 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1905
|
Wysłany: 2017-01-18, 00:29
|
|
|
Potwierdzam przeczytanie wiadomości i udział w zabawie, w której znowu nic nie wygram. Jak co roku zresztą, jakieś szatańskie moce tym obsługują, jeszcze żeśmy się nie dogadali. :c
Ej, może byśmy się na tą trzecią rocznicę spotkali? Tak się nawet nie widzieć na oczy, pfff. |
_________________ Lubię siedzieć nisko, upadek nie jest wówczas tak niebezpieczny. |
|
|
|
|
Amb
Artificial Marvellous Brain
Bananów: 37 Dołączył: 18 Lut 2014 Posty: 1145
|
Wysłany: 2017-01-18, 14:47
|
|
|
To może losowanie znowu we Wrocławiu? Mam ładne mieszkanie ^^ |
_________________ Lepiej żeby się ciebie bali niż mieliby cię za bardzo kochać |
|
|
|
|
borcejn
Administrator Siorbię jerbę;)
Bananów: 15 Dołączył: 09 Lut 2014 Posty: 1509
|
Wysłany: 2017-01-18, 17:29
|
|
|
Czemu nie.
Zachęcam do udziału w zabawie. Aha! Skrzynek pocztowych w tym roku nie będzie. //Ok, sorry - Amb
Ale reszta - jak najbardziej! |
|
|
Stary Ramol
Kumpel
Bananów: 12 Wiek: -1307 Dołączył: 14 Lut 2014 Posty: 276
|
Wysłany: 2017-01-21, 23:41
|
|
|
no to jazda |
|
|
|
|
borcejn
Administrator Siorbię jerbę;)
Bananów: 15 Dołączył: 09 Lut 2014 Posty: 1509
|
Wysłany: 2017-02-12, 20:10
|
|
|
Informacyjnie: wyniki 14 lutego :D
PS tym razem możecie walczyć do ostatniej chwili, bo jeszcze nie podliczyłem punktów. |
|
|
|