Ogłoszenie | Putin do łagru MUREM ZA UKRAINĄ!
|
Jakie macie modele? |
Autor |
Wiadomość |
aniulek
Bananów: 38 Wiek: 55 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1274
|
Wysłany: 2015-08-11, 11:21
|
|
|
cjelzurr napisał/a: | Nokia lumia 530, ta za grosze. Nic specjalnego w sobie nie ma, ale windows phone się nie wiesza na podobieństwo, dzięki czemu nie trzeba rzucać nim o ścianę w akcie rozpaczy. |
ja mam 620 i mogę to samo napisać. nic wielkiego mi nie jest potrzebne, byle dzwonił, smsy wysyłał i pozwalał skorzystać z internetu jak nie chce się laptopa włączać bo np. jest za gorąco. |
_________________ Va'esse deireádh aep eigean, va'esse eigh faidh'ar. |
|
|
|
|
powidlo
Junior sędziwy
Bananów: 24 Wiek: 55 Dołączyła: 14 Lut 2014 Posty: 1282
|
Wysłany: 2015-12-03, 00:11
|
|
|
Ja zmieniłam na iphone 6. Po prostu wydawałam może 10€ mniej na temte. telefon, a tu mam korzystną umowę i jednak, po czasie przyznam, bardzo dobre opcje. Dużo aplikacji jest mi pomocnych, zwłaszcza od momentu kiedy tablet nam nawala a komputera nie posiadamy. Bardzo dużo korzystam ze skype, whatsapp, już nie płacę kroci za rachunki na rozmowy z Polską, bo po prostu nie ma potrzeby tak wydzwaniać... Z rodzicami rozmawiam przez skype, albo darmowo przez stacjonarny, z siostrą przez whatsappa wiadomości i potem skype. Znajomi przez whatsapp. Bardzo to pomocne odkąd skasowałam fejsvuka. Mam na miejscu mejle, terminy, przypomnienia, listy zakupów, połączenie z nawigacją samochodową, darmowe rozmowy na terenie całego kraju. I listę zakupów oczywiście :D Kupony wszelakiego rodzaju i payback, paypal. Nie rozstaję się z telefonem. Cieszy mnie także dobry aparat i filmy, które mogę przesłać rodzicom, dzięki temu mają blade pojęcie co wnuczka wyprawia poza domem
Nie byłam przekonana, mąż zrobił mi prezent i jednak wiedział co robi, jestem bardzo zadowolona. Wszystko mam przy sobie. Jedyne co, to szkoda trochę że bateria tak szybko pada... Z drugiej strony można ją bardzo szybko naładować i praktycznie wszędzie, także jest ok. |
_________________ arytmia uczuć |
|
|
|
|
MalutkaKulka
Indywiduum
|
Wysłany: 2016-09-01, 12:52
|
|
|
Temacik troszkę odświeżę bo widzę ze już zarósł pajęczynką a szkoda tworzyć nowego o podobnej tematyce. Ja osobiście od niedawna zainteresowałam sie smartfonami z wyższej półki wcześniej bylo mi to obojętne byle by dzwonil ;) ale ze z czasem moje wymagania wrosły to wiadomo. Obecnie siedzę nad allview p6 pro i jestem bardzo zadowolona. Telefonik polecił mi mój chłopak typowy gadżecierz. Moje odczucia odnośnie jego są następujące: Płynność działania podczas przeglądania stron oraz gier , dobra bateria , solidne wykonanie oraz przystępna cena :) |
|
|
|
|
ciasteczko
Kumpel ciasteczko
Bananów: 2 Dołączyła: 05 Mar 2014 Posty: 226
|
Wysłany: 2016-09-03, 15:02
|
|
|
O Nokii C5 już pisałam, ale mam jeszcze Samsunga:
|
_________________ Co mnie nie zabije,to mnie wzmocni |
|
|
|
|
Amb
Artificial Marvellous Brain
Bananów: 37 Dołączył: 18 Lut 2014 Posty: 1145
|
Wysłany: 2016-09-03, 16:16
|
|
|
A ja mam telefon o dźwięcznej nazwie Cubot X12. Wprawdzie trudno go zrootować, ale jak już jakimś cudem się uda, pomieści wszystko i chodzi płynnie. Jedynie co, to ciężko mi się przyzwyczaić to tak dużych rozmiarów telefonu, ale to jest norma u wszelakich producentów, no i zawsze to więcej ekranu.
(jestem pasjonatem tanich rzeczy. lub po prostu studentem) |
_________________ Lepiej żeby się ciebie bali niż mieliby cię za bardzo kochać |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
| |