Ogłoszenie | Putin do łagru MUREM ZA UKRAINĄ!
|
Szambelan - wracamy? |
Szambelan - bawimy się? |
Jestem za, nawet sam chętnie wezmę udział! |
|
83% |
[ 5 ] |
Jestem przeciw, fajnie było, ale się skończyło. |
|
16% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 6 |
Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Fajtula
Seo kameleo
Bananów: 32 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1905
|
Wysłany: 2016-07-31, 10:48 Szambelan - wracamy?
|
|
|
Pamiętacie? Rozczuliłam się, przeglądając tajne zadania. To był niesamowicie owocny czas na forum, mamy lato, wakacje, dlaczego nie wrócić?
Dla przypomnienia, Szambelan to zabawa forumowa, zakładająca trzy etapy wykonania. Na samym początku startuje dwóch kandydatów, spośród których użytkownicy wybierają drogą ankiety Kandydata na Szambelana. Ów ziomsław losuje zadanie i ma tydzień na jego wykonanie. Po wyznaczonym czasie publikuje je w formie nowego tematu w dziale Strumieniowicze, w zakładce Zadania. Użytkownicy wraz z GTW oceniają zadanie i wyrokują, czy zostanie zaliczone, jeśli tak wówczas ziomsław zostaje odznaczony rangą Szambelana oraz fiolecikiem w profilu.
Na zachętę mogę obiecać, że zadania będą mniej wymagające aniżeli były niegdyś oraz, że będę starała się u Gazdy, aby przywilejów było więcej po uzyskaniu rangi.
To co, startujemy?
Dotychczasowi Szambelani:
Tajne zadanie unreal
Tajne zadanie V
Tajne zadanie Borcejna
Tajne zadanie Kettle |
_________________ Lubię siedzieć nisko, upadek nie jest wówczas tak niebezpieczny. |
|
|
|
|
Amb
Artificial Marvellous Brain
Bananów: 37 Dołączył: 18 Lut 2014 Posty: 1145
|
Wysłany: 2016-08-01, 18:59
|
|
|
A, chuj, niech Ci będzie. W sumie ominęło mnie to swego czasu, więc nawet nie umiem się do tego konkretnie ustosunkować.
Fajtula napisał/a: | że będę starała się u Gazdy | Uważaj, od tego jak mocno się postarasz zależą nastroje społeczne |
_________________ Lepiej żeby się ciebie bali niż mieliby cię za bardzo kochać |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
| |