=== Strona Główna ===

SzukajUżytkownicyGrupy
RejestracjaZaloguj

Ogłoszenie 

Putin do łagru

MUREM ZA UKRAINĄ!

Poprzedni temat «» Następny temat
Misha - sowiecki Agent czy zwykły Użytkownik forum?

Misha:
Jest sowieckim agentem
9%
 9%  [ 1 ]
Agora płaci(ła) mu za reklamę (marketing szeptany)
36%
 36%  [ 4 ]
Po prostu nie cierpi Borcejna
9%
 9%  [ 1 ]
Jest gejem
45%
 45%  [ 5 ]
Inna opcja
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 5
Wszystkich Głosów: 11

Autor Wiadomość
borcejn
Administrator
Siorbię jerbę;)

Bananów: 15
Wysłany: 2015-02-04, 14:26   Misha - sowiecki Agent czy zwykły Użytkownik forum?

Misha. Człowiek, który w 75% postów odnosił się do słów Gazdy. Okres jego aktywności przypadł na największy spadek nakładu Gazety Wyborczej. Gość posiadający bardzo sprecyzowane poglądy: przeciw karze śmierci, za aborcją, za homoseksualizmem, za oficjalną wersją wydarzeń nad lotniskiem w Smoleńsku. W temacie "Kto rządzi "polskimi" mediami?" odpowiedział tylko:

Misha napisał/a:
Niemcy, Żydzi, Jaszczury z Kosmosu oraz ich polskojęzyczni sprzymierzeńcy. Nie pytajcie mnie skąd to wiem, bo boję się seryjnego samobójcy

Nigdy nie żałował brutalnej erystyki w dyskusjach ze swoim głównym oponentem. Odszedł po opublikowaniu wywiadu z Gazdą. Co przeczytał, co sprawiło, że więcej się już tutaj nie pojawił? Przytoczmy najbardziej podejrzany fragment:

Borcejn napisał/a:
Wiara jest osobistą sprawą każdego człowieka, ale nie jest sprawą prywatną!! Dobrą nowiną trzeba się dzielić, tak samo jak dzielisz się dobrym ciastem z kolegami. Nie wolno zachowywać szczęścia dla samego siebie, bo to zwykły egoizm. Ponadto dyskutując na tematy religijne, często jestem zmuszony odpierać różne ataki, co motywuje mnie do zgłębiania wiary. Muszę wiedzieć coraz więcej i więcej, a to pozwala zbliżyć się do Boga.

Czy mocodawcy z Czerskiej mogli odnieść wrażenie, że Borcejn jest osobą z twardym kręgosłupem, a jakakolwiek próba przekabacenia go na swoją stronę jest z góry skazana na porażkę? A może powód odejścia Mishy jest inny - całkiem prozaiczny? Np. brak czasu? Znudzenie? Tylko jak wtedy wyjaśnić straszenie mnie sądem? Przypomnijmy:

Krokodylex napisał/a:
Nie wyrażamy zgody na publikację wizerunku Adama Michnika na tym forum, prosimy o usunięcie wizerunku i niezwłoczny kontakt, tel. 22 555 43 26 lub 22 555 61 04. W przeciwnym razie będziemy zmuszeni podjąć kroki prawne. W. Fusek

Czy był to zwykły żart bez związku? W tamtym okresie byłem również prześladowany przez osoby, które mówiły po rosyjsku. Czy byłem rozpracowywany przez siatkę sowieckich agentów? Czy na forum w dalszym ciągu są jacyś agenci?

Zapraszam do dyskusji.

sim.jpg
Plik ściągnięto 2512 raz(y) 2.76 KB

jeruka9-san 
Indywiduum

Bananów: 3
Wysłany: 2015-08-19, 14:04   

:roll: ewentualnie troll ateista tacy to są z jaskini troli(inne forum) racjonalisty być może wykopu i karachana stąd się właśnie tacy biorą :crazy:

Odpowiedz do tematu