Teatr |
Autor |
Wiadomość |
borcejn
Administrator Siorbię jerbę;)

Bananów: 15 Dołączył: 09 Lut 2014 Posty: 1510
|
Wysłany: 2015-01-20, 17:04 Teatr
|
|
|
Kiedy ja ostatnio w teatrze występowałem... chyba w przedszkolu. Tak! W przedszkolu. Występowałem jako skrzat leśny. Publiczność nagrodziła mnie brawami, a po wszystkim napiłem się kompotu. Pamiętam, że wtedy połknąłem pestkę z wiśni i taki zachrypnięty głos mi do dzisiaj został.
Dobra, Edith będzie waszą rozpałką kulturalną. Ja nie pretenduję. |
|
 |
Edith
Wiarygodny

Bananów: 7 Wiek: 55 Dołączyła: 05 Sty 2015 Posty: 166
|
Wysłany: 2015-01-20, 17:22
|
|
|
Cytat: | Kiedy ja ostatnio w teatrze występowałem... chyba w przedszkolu. |
Pobiję Cię. Ja nigdy. :P Kompletny brak zdolności aktorskich. No i ta moja nieśmiałość. Nie moja bajka.
Teatr za to bardzo lubię, niestety w nim nie bywam. Ze względu na pracę narzeczonego ciężko nam coś zawczasu zaplanować, więc przeważnie lądujemy w kinie.
A zawsze sobie obiecywałam, że jak przeprowadzę się do większego miasta, to wreszcie w teatrze będę bywać regularnie. Chyba pora zadziałaś w tym kierunku.
Opowiedzcie mi jak wiele tracę, a wtedy na pewno wreszcie mojego K. do teatru zaciągnę. |
_________________ "To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia." |
|
|
|
 |
Bonda
Kumpel Kla wróciła !

Bananów: 12 Wiek: 55 Dołączyła: 14 Maj 2014 Posty: 297
|
Wysłany: 2015-01-20, 17:34
|
|
|
Borcejn napisał/a: | skrzat leśny |
widzisz ja mam teatr tu i teraz, bo z moim wzrostem skrzatem jestem codziennie ;)
Ja dość często występuje w teatrze ze względu na kierunek studiów i dr Zaorską, która kocha teatr i nas tam ciągnie ;) Ostatnio grałam martwą córkę rzeźnika, śmiesznie było ;d |
_________________ Karma działa następująco:
Akcja - reakcja.
Zbierzesz to, co posiałeś.
Wyjmiesz to, co włożyłeś.
Otrzymasz w zamian to, co dałeś. |
|
|
|
 |
Edith
Wiarygodny

Bananów: 7 Wiek: 55 Dołączyła: 05 Sty 2015 Posty: 166
|
Wysłany: 2015-01-20, 17:39
|
|
|
Bonda napisał/a: | dr Zaorską |
Ładne ma nazwisko.
Sorry za spam, ale musiałam. :D |
_________________ "To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia." |
|
|
|
 |
aniulek

Bananów: 38 Wiek: 55 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1274
|
Wysłany: 2015-01-21, 15:58
|
|
|
Aż mi się postawówkowe czasy przypomniały, eko-kapturki i inne.
Byłam na kilku wycieczkach, również w latach późniejszych, po zakończeniu technikum już niestety nie. Mam nadzieje, że kiedyś sprawdzimy z moim gdzie ma jakiś i się wybierzemy. Zawsze mi się bardziej podobały sztuki niż filmy. |
_________________ Va'esse deireádh aep eigean, va'esse eigh faidh'ar. |
|
|
|
 |
Bonda
Kumpel Kla wróciła !

Bananów: 12 Wiek: 55 Dołączyła: 14 Maj 2014 Posty: 297
|
Wysłany: 2015-01-21, 16:45
|
|
|
Tak teraz mi się co do teatru przypomniało, byłam jakiś czas temu w Warszawie na "Wiele hałasu o nic" - jakież to piękne było !
A w piątek jest premiera "Grease" w Gdańsku, ale raczej nie podaję, nad czym strasznie ubolewam ;( Mam nadzieję, że kiedyś będę miała okazje to zobaczyć. |
_________________ Karma działa następująco:
Akcja - reakcja.
Zbierzesz to, co posiałeś.
Wyjmiesz to, co włożyłeś.
Otrzymasz w zamian to, co dałeś. |
|
|
|
 |
Fragileacacia
Wiarygodny Balansując nad krawędzią

Bananów: 8 Dołączyła: 13 Sty 2015 Posty: 199
|
Wysłany: 2015-01-22, 15:25
|
|
|
W liceum miałam polonistkę, która była pasjonatką teatru. Nasza szkoła współpracowała z pobliskim ośrodkiem, uczniowie sami wystawiali swoją ,,dorosłą", profesjonalną sztukę. Generalnie miałam w życiu dużo styczności z teatrem, jednak to nie moja bajka do końca. |
_________________ Rather be someone's shot of whiskey than everyone's cup of tea.
BeatBox napisał/a: | Czego brakuje Wam do pełni szczęścia? |
cjelzurr napisał/a: | Bycia pierdolcem w mniejszym stopniu. To główny powód moich życiowych porażek. |
|
|
|
|
 |
kubatran
Przybysz

Bananów: 1 Wiek: 55 Dołączył: 21 Kwi 2015 Posty: 11
|
Wysłany: 2015-05-07, 14:27
|
|
|
polecam w Warszawie sex&drug&rock&roll , podpowiem to bardziej podejście psychologiczne niż samo odwzorowanie tych słów :) |
_________________ Najlepsze rzeczy w życiu bolą dwa razy, na początku i na końcu. Tak jak papryczki chilli |
|
|
|
 |
Amb
Artificial Marvellous Brain

Bananów: 37 Dołączył: 18 Lut 2014 Posty: 1145
|
Wysłany: 2016-05-13, 12:46
|
|
|
Jest mi przykro, bo w ferworze nauki przegapiłam rzuty biletów na Przegląd Piosenki Aktorskiej w Capitolu, a jako imprezy towarzyszące będą spektakle debiutanckie za 1 zł... wszystkie bilety rozeszły się już w marcu.
Swoją drogą, nabrałam ochoty pójścia na coś nawet droższego, tylko boję się, że trafię na spektakl z eksponowanymi gołymi częściami ciała przez większość czasu (ludzie chodzący do teatru twierdzą, że w dzisiejszych czasach to spora część wystawianych spetakli). |
_________________ Lepiej żeby się ciebie bali niż mieliby cię za bardzo kochać |
|
|
|
 |
MalutkaKulka
Indywiduum

|
Wysłany: 2017-01-27, 02:10
|
|
|
A może bedziecie wiedzieli o jakiś biletach na kabarety, chętnie bym poszła , obecnie miaszkam w Wawce:-) |
|
|
|
 |
|