=== Strona Główna ===

SzukajUżytkownicyGrupy
RejestracjaZaloguj

Ogłoszenie 

Putin do łagru

MUREM ZA UKRAINĄ!

Poprzedni temat «» Następny temat
Farbowane małpy

Lubię
Brunetki
20%
 20%  [ 1 ]
Blondynki
0%
 0%  [ 0 ]
Ja wszystkie was dziewczynki
80%
 80%  [ 4 ]
Głosowań: 5
Wszystkich Głosów: 5

Autor Wiadomość
borcejn
Administrator
Siorbię jerbę;)

Bananów: 15
Wysłany: 2015-01-10, 12:22   Farbowane małpy

Czy kobiety, które farbują włosy, mają jakiś problem ze sobą?
Po co marnować czas i pieniądze?

Zapraszam!

aniulek 

Bananów: 38
Wysłany: 2015-01-10, 12:36   

Farbowałam włosy dwa razy, zawsze szamponem koloryzującym. Pierwszy kolor utrzymał się aż tydzień ;) drugi zdecydowanie za długo, ale cieszę się że się go już pozbyłam, bo naturalny to zdecydowanie mój ulubiony.
Dlaczego? Może chęć jakiejś zmiany. Koniec szkoły, nowy kolor... ;) I chęć sprawdzenia jak to będzie wyglądać, bo niby koloryzacja w fotoszopie to jednak nie to samo.
Na farbę nigdy bym się nie zdecydowała, szkoda mi włosów, poza tym potem odrosty nie wyglądają fajnie, trzeba farbować regularnie albo szukać najbardziej podobnego do naturalnego koloru... Zdecydowanie nie dla mnie, chyba, że kiedyś jak osiwieję, to pomyślę raz jeszcze. ;)

Bonda 
Kumpel
Kla wróciła !

Bananów: 12
Wysłany: 2015-01-10, 12:54   

Lubię byś "czarna" dlatego się farbuje. ;-)
Wiele kobiet jest niezadowolona ze swojego koloru włosów (naturalnego), szuka czegoś nowego, chce zmiany. To tylko włosy, odrosną a kolor się spłucze.
I nie uważam, żeby ktoś miał coś ze sobą tylko dlatego, że maluje włosy.
Wyjmiesz to, co włożyłeś.
Otrzymasz w zamian to, co dałeś.

Edith 
Wiarygodny

Bananów: 7
Wysłany: 2015-01-10, 13:03   

Farbowanie normalna rzecz.
Ja farbuję, ponieważ o wiele lepiej mi w jaśniejszych włosach. Naturalne mam ciemny blond. Z jasnymi pasemkami wyglądam o niebo lepiej. :)

Chociaż przymierzam się do jakiegoś delikatnego brązu, bo od kilku lat robię z włosami to samo, więc przydałaby mi się w końcu zmiana.

Fajtula 
Seo kameleo

Bananów: 32
Wysłany: 2015-01-10, 14:33   

Jestem zdecydowanym kosmitą, jeżeli chodzi o poprawianie swojego wizerunku. Kto mnie widział, ten z pewnością wie, że nie dla mnie ta kiełbasa.
Dlatego też podziwiam wszelkie dziewczęta świata, którym chce się ślęczeć nad sobą dłużej niż godzinę dziennie. O włosach nie wspominając.
Z kolei bardzo lubię jak ktoś mi robi coś na głowie. Relaksuje mnie to. Czuję się jak mościanka. Dlatego ten... która chętna? :crazy:

aniulek napisał/a:
Zdecydowanie nie dla mnie, chyba, że kiedyś jak osiwieję, to pomyślę raz jeszcze. ;)

Z tym siwieniem to nie wiem, martwię się, że będę się musiała tapirować, ale jak już będę bogata i z wielkim majątkiem to co to dla mnie. Będę jeździć do ukochanej fryzjerki 300km, po to, aby wybulić kolejne trzy stówy za fryz. No i CHCĘ SPA i nacierającego mnie Murzyna!

Bonda 
Kumpel
Kla wróciła !

Wysłany: 2015-01-10, 16:54   

Fajtula napisał/a:
Dlatego ten... która chętna?

JA JA JA ! Uwielbiam malować komuś włosy, pleść warkocze, robić makijaż, malować paznokcie. ! ;)

Fajtula 
Seo kameleo

Wysłany: 2015-01-10, 22:26   

Bonda, toż to Skarb! Kiedy się widzimy? Jestem z południa, będzie ciężko. :C

Bonda 
Kumpel
Kla wróciła !

Wysłany: 2015-01-11, 18:35   

Fajtula, spotkajmy się w środku, ewentualnie zapraszam Cię do mnie na relaksujący weekend ;-)

Fajtula 
Seo kameleo

Wysłany: 2015-01-11, 20:44   

Bondziu, zawijam kiecę i lecę.. byleby po styczniu. ;)

A co to farbowania to bardzo podobają mi się Panie, które stosują dobre farby, które w całości pokrywają włosy, a nie częściowo. Mam śliczne koleżanki na roku, które potrafią mieć anielski blond lub odwrotnie diabelską czerń. Wszystkie te zbliżone do naturalnych kolorów są śliczne, wszelkie róże, błękity, oliwki [?] totalnie nie są na moje oczy.

Swego czasu pojawiła się również moda na dwa w jednym, nie wiem Panie czy kojarzycie? Dziewczęta do połowy farbowały się na blond, a końcówki robiły sobie brązowe. Wyglądało to nieco.. szaleńczo.

Bonda 
Kumpel
Kla wróciła !

Wysłany: 2015-01-11, 21:31   

Fajtula napisał/a:
Swego czasu pojawiła się również moda na dwa w jednym, nie wiem Panie czy kojarzycie? Dziewczęta do połowy farbowały się na blond, a końcówki robiły sobie brązowe. Wyglądało to nieco.. szaleńczo.

Jakiś rok temu miałam i ja "ombre" i powiem szczerze, że byłam mega zadowolona i super mi się to podobało. A co najlepsze wcale nie trzeba jakoś o to specjalnie dbać ;)

aniulek 

Bananów: 38
Wysłany: 2015-01-12, 13:54   

Fajtula napisał/a:

Moja siostra to robiła, ale dziwnie wyglądało. Z tym, że u góry miała naturalne... Nie przekonało mnie to, choć może źle dobrany kolor? Sama bym sobie chętnie zrobiła, ale tylko na mecz. Ba, wtedy to nawet i trzy kolory można walnąć, ale bibuła brudzi wszystko dookoła.... :/

Indya 
malagueña salerosa

Bananów: 30
Wysłany: 2015-01-13, 01:37   

Podoba mi sie ombré ale szkoda by mi bylo rozjasniac koncowek, one najszybciej sie niszcza wiec pozniej trzebaby bylo obciac, stwierdzilam, ze za duzo z tym zachodu i zrezygnowalam. Ale moze kiedys.

A farbuje na wszystkie kolory swiata bo lubie zmiany. Zreszta lubie siebie z ciemnymi wlosami a naturalnie mam jasne. Najlepiej wygladam w jasnych, ale nie czuje sie "jasna", musze byc brunetka, taki kolor odzwierciedla moja dusze, wiec zazwyczaj wrzucam jakis ciemny braz i jest fajnie :crazy: Jestem zadowolona a reszcie ludzi wara. To moje wlosy :D

Fragileacacia 
Wiarygodny
Balansując nad krawędzią

Bananów: 8
Wysłany: 2015-01-14, 14:09   

Mój naturalny kolor nie odzwierciedlał mojej duszy ;)
Wprawdzie gdy zgięło się kosmyki i łapały światło były lekko rudawe. ale niewystarczająco.
Aktualnie daję włosom chwilę odpocząć ale już niedługo wracam do płomiennej rudości bo w niej czuję się najlepiej i najakuratniej oddaje to jaką kobietą jestem.

BeatBox napisał/a:
Czego brakuje Wam do pełni szczęścia?

cjelzurr napisał/a:
Bycia pierdolcem w mniejszym stopniu. To główny powód moich życiowych porażek.

Edith 
Wiarygodny

Bananów: 7
Wysłany: 2016-02-20, 18:14   

Wreszcie się przełamałam i od jakiś 3 miesięcy mam ciemne włosy. Tzn. jak na mnie ciemne. :crazy: Farba to niby blond, ale jak dla mnie to wyszły ewidentnie brązowe. Ale jestem zadowolona, a to najważniejsze. Potrzebowałam tej zmiany. ;-)

powidlo 
Junior sędziwy

Bananów: 24
Wysłany: 2016-02-20, 20:02   

Nigdy nie farbowałam, bo nic do mnie innego nie pasuje. Jak ktoś jednak potrafi super dobrać kolor i dba o brak odrostów to w czym problem?

Odpowiedz do tematu