=== Strona Główna ===

SzukajUżytkownicyGrupy
RejestracjaZaloguj

Ogłoszenie 

Putin do łagru

MUREM ZA UKRAINĄ!

Poprzedni temat «» Następny temat
Lepiej z Murzynem
Autor Wiadomość
The man 
Starszy Kumpel
Ecr. l'inf.

Bananów: 12
Wysłany: 2014-06-02, 18:15   

Taaa, zerżnąłem bonobo w zamian za banana :crazy:

Indya 
malagueña salerosa

Bananów: 30
Wysłany: 2014-09-01, 17:22   

Pezeciez kobieta jest w stanie osiagnac orgazm za pomoca palca czy dwoch... tylko wlasnie trzeba umiec dobrze tych palcow uzyc...

Fajtula 
Seo kameleo

Bananów: 32
Wysłany: 2014-09-01, 17:59   

Indya, serio? :crazy:

Aniulek na poprzedniej stronie coś tam pisała.. a może zacytuję:
aniulek napisał/a:
Tak z moich osobistych odczuć mogę powiedzieć, że czuję tylko kilka cm przy wejściu, a dalej to mi obojętne czy coś jest, czy nie. Więc na co by było więcej tych cm, skoro i tak w moim odczuciu dalej tak jakby nic nie ma? Chyba, że tylko ja taka dziwna jestem.

Chciałam delikatnie zasugerować, że prawdopodobnie problem z cytatu powyżej może być natury... empirystycznej. Bo jest coś takiego jak punkt G..

A potem przyszła Indya i napisała prosto z mostu o palcach. Indyo, wyrocznio, może wytłumaczysz nam co to jest punkt G. :crazy:

Indya 
malagueña salerosa

Wysłany: 2014-09-01, 19:42   

Nie uwazam sie za wyrocznie. The man napisal, ze w procesie ewolucji wygrywa wiekszy alee wydaje mi sie ze kobieta szybciej bedzie szczytowala za pomoca wlasnych palcow, ktorymi dobrze wie jak zakrecic niz przy pomocy wielkiego czlonka, ktory bedzie costam probowal po omacku. Czy nie?

Nie wiem, kobiecy orgazm to dosc skomplikowana kwestia, wiec w sumie glupio mi sie wypowiadac za wszystkie kobiety swiata :P

borcejn
Administrator
Siorbię jerbę;)

Bananów: 15
Wysłany: 2014-09-01, 23:45   

Indya napisał/a:
Pezeciez kobieta jest w stanie osiagnac orgazm za pomoca palca czy dwoch...
Zaraz zdezelowane szpary powiedzą, że Ci się orgazm z łaskotkami pomylił. :crazy:

aniulek napisał/a:
boli jak cholera mimo, że w środku jest dopiero 2-3 centymetry.
Gorzej, gdy w środku są 2-3 penisy i nie boli wcale. :crazy:

Fajtula 
Seo kameleo

Wysłany: 2014-09-02, 19:30   

Indyo, żartowałam przecież z tą wyrocznią, chociaż nie powiesz, że nie jesteś sędziwa. :crazy: Nie wiedziałam jak się zabrać za ten temat i miałam nadzieję, że Ty to jakoś poukładasz.

Borcejn napisał/a:
Zaraz zdezelowane szpary powiedzą, że Ci się orgazm z łaskotkami pomylił. :crazy:

W każdym żarciku jest ziarenko prawdy albo to ja jestem jakaś rąbnięta, ale co innego masturbacja, a co innego seks z wielkim członkiem po omacku. Najpewniej inne odczucia, choć wchodzi się w to samo. :crazy:

Indya 
malagueña salerosa

Wysłany: 2014-09-02, 19:43   

Wlasciwie to chodzilo mi tylko i wylacznie o wielkosc. Skoro paluszki wystarcza do szczytowania to po co wielkie czlonki? Skoro pochwa ma 11cm to po co mezczyznom 20+ ? Bardziej mysle ze to przyjemnosc mezczyzny wziela gore w ewolucji.

A takie rzeczy jak uczucie, wiez i pociag do siebie pomiedzy obojgiem partnerow to osobna kwestia. Jak kogos kochamy to i przyjemnosc z bliskosci z nim jest x2000, chocby mial czlonka minimalnego albo totalnie nie mial pojecia o milosnej sztuce.

aniulek 

Bananów: 38
Wysłany: 2014-09-05, 19:55   

Indya napisał/a:
Skoro pochwa ma 11cm to po co mezczyznom 20+ ? Bardziej mysle ze to przyjemnosc mezczyzny wziela gore w ewolucji.

To tak jak z samochodami - żeby było się czym chwalić. Przynajmniej tak mi się wydaje. ;P
Fajtula napisał/a:
Chciałam delikatnie zasugerować, że prawdopodobnie problem z cytatu powyżej może być natury... empirystycznej. Bo jest coś takiego jak punkt G..

A no może... Choć to nie jest jakieś jedno konkretne miejsce, tylko z każdej strony jakoś tak mało... Zresztą pewnie ile dziewczyn tyle odczuć.

Indya napisał/a:
A takie rzeczy jak uczucie, wiez i pociag do siebie pomiedzy obojgiem partnerow to osobna kwestia. Jak kogos kochamy to i przyjemnosc z bliskosci z nim jest x2000, chocby mial czlonka minimalnego albo totalnie nie mial pojecia o milosnej sztuce.

A no dokładnie. Jakby wszyscy faceci myśleli tak, jak dziewczyny(no, przynajmniej większość dziewczyn) to nie byłoby takiej gadki o szukaniu największego.

N4VV 
Wiarygodny
INTJ

Bananów: 1
Wysłany: 2014-11-16, 11:50   

aniulek napisał/a:
The man, głupoty gadasz. :crazy: Tak z moich osobistych odczuć mogę powiedzieć, że czuję tylko kilka cm przy wejściu, a dalej to mi obojętne czy coś jest, czy nie. Więc na co by było więcej tych cm, skoro i tak w moim odczuciu dalej tak jakby nic nie ma? Chyba, że tylko ja taka dziwna jestem. :crazy:

Niekoniecznie. Jesteście bardzo różne. Istnieją kobiety, które odbieraja zagadnienie inaczej - dla niektórych rozmiar (phi lub fi) może mieć znaczenie. (Uzasadnienie :-) -> D. M. Buss "Dlaczego kobiety uprawiają seks")

Reakcji każdej z was koniecznym jest się nauczyć od podstaw. Nie istnieją faceci, którzy potrafią dowolnej dziewczynie zrobić dobrze za pierwszym razem. Niezależnie od rozmiatów wyposażenia.

borcejn
Administrator
Siorbię jerbę;)

Wysłany: 2014-12-31, 11:36   

No właśnie, Aniulek - jak Ci obojętne, to chodź do mnie, bo moja strasznie stęka. :crazy:

aniulek 

Wysłany: 2015-01-09, 18:43   

Borcejn, nie narzekam na to, co mi się 'trafiło' w pakiecie z serduchem mojego, więc podziękuję. :crazy:

borcejn
Administrator
Siorbię jerbę;)

Wysłany: 2015-01-09, 18:59   

A bo to trzeba narzekać, żeby spróbować czegoś innego? ... :crazy:

aniulek 

Wysłany: 2015-01-09, 19:57   

jeden na całe życie i nie ma uja (innego)! :crazy:

Fajtula 
Seo kameleo

Wysłany: 2015-01-09, 22:26   

Lepszy pewniak w garści niż kochanek za szafą?

Swoją drogą, aniulek, co z wieczorem panieńskim? Golizny nie będzie? :C

aniulek 

Wysłany: 2015-01-10, 12:45   

Jakiej golizny, jaki wieczór w ogóle? :crazy:
Ja, która sylwestra potrafię o jednym piwie smakowym przesiedzieć i czekać na powrót do domu, bo za głośno i za dużo ludzi (czworo nas było, tłuuuum :crazy: ). Nie wiem jak wesele przeżyję, a tu miałabym sobie jeszcze jeden wieczór imprez dołożyć? Po moim trupie. :crazy:

Odpowiedz do tematu