Ogłoszenie | Putin do łagru MUREM ZA UKRAINĄ!
 |
Co lubicie |
Autor |
Wiadomość |
Robson
Przybysz

Bananów: 1 Wiek: 55 Dołączył: 11 Lut 2014 Posty: 14
|
Wysłany: 2014-02-11, 19:29 Co lubicie
|
|
|
Co lubicie robić? Jakie są wasze pasje? Od kiedy się w coś bawicie?
Bawię się w graffiti ale takie tylko na papierze i słucham dużo różnej muzyki... najczesciej rap pop hip-hop itp. |
_________________ Synku jestem w budynku na innym levelu.. |
|
|
|
 |
Pretty
Osadnik

|
Wysłany: 2014-02-12, 14:01
|
|
|
Lubię wiele rzeczy, jednak najdłużej robię origami. Sprawia mi to przyjemność i efekty są zadowalające. |
_________________ Piękno – coś, czego odbieranie zmysłami sprawia wyjątkową przyjemność. |
|
|
|
 |
aniulek

Bananów: 38 Wiek: 55 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1274
|
Wysłany: 2014-02-13, 20:23
|
|
|
Lubię robić zdjęcia, lubię pisać jakieś teksty, lubię rysować. Jednak żadna z tych rzeczy nie wychodzi w stopniu zadowalającym.
Kiedyś lubiłam grafikę i programowanie, ale szkoła to skutecznie we mnie zabiła, a sama nie umiem się uczyć. |
_________________ Va'esse deireádh aep eigean, va'esse eigh faidh'ar. |
|
|
|
 |
powidlo
Junior sędziwy

Bananów: 24 Wiek: 55 Dołączyła: 14 Lut 2014 Posty: 1282
|
Wysłany: 2014-02-14, 23:02
|
|
|
Lubię się uczyć szczególnie języków obcych. Lubię filozofię, historię ale widzianą przez pryzmat szarego człowieka, lubię różnorodność kulturową. I herbatę. |
_________________ arytmia uczuć |
|
|
|
 |
Fajtula
Seo kameleo

Bananów: 32 Dołączyła: 13 Lut 2014 Posty: 1905
|
Wysłany: 2014-02-24, 19:14
|
|
|
powidlo, a dżemik(a) nie lubisz? Przecież on taki sweetaśny. :D
Wiele rzeczy lubię, ale niczego zazwyczaj nie kończę i nie rozwijam, no chyba, że muszę. Czasami dostaję literackiego natchnienia i wtedy kleję coś na jakieś konkursiki itepe, czasami chwytam za sznurki i bawię się w gimnazjalne bransoletki przyjaźni, czasami piszę listy, czytam kolejne tomy sagi i innych tomisk, kolekcjonuję pocztówki, klikam w elektryczne pianino, sprawiam ludziom udrękę odzywając się do nich, ruszam tyłek (żeby nie był gruby), ale najczęściej siedzę po uszy w angielskim (bez efektów) i liczbach. Wszystko to zupełnie odbiega od tego, co mam zamiar robić w przyszłości. No, ale trudno się dziwić, w marketach za dużo kreatywności raczej nie potrzeba.
A! No i czasami gotuję i sprzątam. Ale to rzadko, nie liczy się. Oczywiście wszystkie te rzeczy lubię robić, rzadko wykonuje coś czego nie trawię. |
_________________ Lubię siedzieć nisko, upadek nie jest wówczas tak niebezpieczny. |
|
|
|
 |
Amb
Artificial Marvellous Brain

Bananów: 37 Dołączył: 18 Lut 2014 Posty: 1145
|
Wysłany: 2014-02-28, 22:32
|
|
|
"Co lubisz robić?" - najgłupsze pytanie w uniwersum głupich pytań. Zazwyczaj konkretniej wiem, czego nie lubię niż co lubię. Ale jeśli już miałabym podać coś, co lubię robić tak po prostu, to lubię growlować. A coś, co lubię robić i przydaje mi się to w życiu - lubię mówić po angielsku. A coś, czemu oddaję się, mimo, że wcale nie mam do tego cierpliwości - lubię szyć. Coś co lubię robić, mimo, że mi nie wychodzi - lubię malować. Coś, co lubię robić i jestem w tym mistrzem - lubię szydełkować dredy. Coś co lubię robić i wydaje mi się, że robię to dobrze - lubię śpiewać. W sumie w każdym aspekcie życia lubię wykonywać jakąś czynność, ciężko się zdecydować, która jest moją ulubioną. Jako pasję podałabym kolekcjonowanie pocztówek, ale w sumie za wiele się przy tym nie robi. Więc może geografia fizyczna i astronomia. No cholera, nie umiem się określić. |
_________________ Lepiej żeby się ciebie bali niż mieliby cię za bardzo kochać |
|
|
|
 |
Jazz
Wiarygodny Buhaha

|
Wysłany: 2014-03-03, 15:22
|
|
|
Lubię spać, zdecydowanie. Lubie same przyjemne rzeczy. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Wersja do druku
|
| |